1 juni start de kaartverkoop voor HRFST FESTIVAL

ANNA REUSCH (DE), IRIS MENZA (BE), JORDAN ARTS (SA) & VÉÉL MEER KOMEN 1 OKTOBER NAAR UTRECHT!

UTRECHT – HRFST Festival, dat vorig jaar binnen één weekend uitverkocht, is op 1 oktober terug op het prachtige Fort bij Vechten in Bunnik. De intrede van de herfst wordt vergezeld door de mooiste locatie, de speciaal bieren en de beste dj’s. Dit jaar verwelkomt de organisatie internationale Techno dj’s zoals Anna Reusch (DE). Ook Donny Summer, Easttown en Hitjesdag DJ Team staan op de line-up van dit jaar. De kaartverkoop start op woensdag 1 juni 2022 om 12:00 uur via www.hrfst.nl.

HRFST Festival maakt de eerste namen bekend!

Op het festival kunnen de bezoekers genieten van onder andere Techno, Techhouse, Deephouse en Hitjes verdeeld over vijf verschillende podia. De beste artiesten reizen 1 oktober af naar het Fort om de herfst in te luiden. Ontdek met Olivier Weiter, Secret Cinema, Sheila Hill & véél meer de bunkers en barakken van het Fort. Een volledig overzicht van de line-up tot nu toe vind je op www.hrfst.nl. De volledige line-up volgt spoedig.

Barakken, bunkers, bierenbar

De prachtige locatie waar HRFST Festival zal plaatsvinden biedt ruimte voor de meest ruwe area’s. Fort Vechten, waar ook het jaarlijks uitverkochte Geheime Liefde Festival plaatsvindt, is de ideale locatie om de ultieme sfeer van HRFST Festival over te brengen. Onder het genot van een donker biertje uit de Mooie Bierenbar, speciaal voor het seizoen, worden bezoekers geëntertaind door de beste Techno dj’s.

Kaartverkoop

De kaartverkoop van HRFST Festival start op woensdag 1 juni 2022 om 12:00 uur via www.hrfst.nl. De eerste tickets bestel je vanaf €32,50 (ex. fee) en zijn beperkt beschikbaar. Er wordt gewerkt met ticketfases, de eerste kaarten zijn het voordeligst.

Datum: zaterdag 1 oktober 2022 Tijd: 14:00 – 23:00 uur
Locatie: Fort bij Vechten, Bunnik Leeftijd: 18+

Tickets & info: www.hrfst.nl

Foto door: jordybrada.com
Foto door: jordybrada.com
Foto door: jordybrada.com
Foto door: jordybrada.com

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar top