10 kilo lichter in 8 weken!


De lente staat voor de deur! Wellicht veel sneller dan je had verwacht… Te snel? Welnee! Wij van Vida Vitaal dagen je uit om de komende acht weken volledig toegewijd de strijd met de overtollige kilo’s aan te gaan; de Vida Vitaal Lichter in de Lente Challenge! Zodat jij na die acht weken lekker de lente in gaat. Goed idee, toch?

Hoe gaan we te werk?
Je meldt je aan bij Vida Vitaal voor een afslankprogramma. Wanneer je vermeld dat je mee wilt doen met de Lichter in de Lente Challenge, krijg je 50% korting op de kosten van je intakegesprek en we doen er ook nog een gratis shakebeker bij. Onder begeleiding van een ervaren coach start jij met de uitdaging van je leven. Wekelijks kom je wegen om je resultaat te vieren! Deze weegmomenten zijn overigens kosteloos. Net als de rest van onze 24/7 coaching service. Wij staan altijd voor je klaar om je te begeleiden tijdens je programma. Gratis!

Welk resultaat mag ik verwachten na 8 weken?
Dat heb je zelf in de hand. De vuistregel is; hoe meer toewijding, hoe meer resultaat. Dat is ook vrij logisch, toch? Laten we inzetten op 10 kilo gewichtsverlies in acht weken. Alles daar bovenop is nóg meer winst! Slaag jij met vlag en wimpel? Dan krijg je als bonus een behandeling op de TEI of de Cryoshaper als extra beloning.

En daarna?
Daarna begeleiden wij je naar een gezond en verantwoord voedingspatroon. Door je inzicht te geven in je oude gewoontes en je nieuwe gewoontes aan te leren, is het jojo-effect voor ons een taboe. Daarvoor gebruiken we ons drie-stappenplan. Hierdoor zorgen we ervoor dat je resultaat deze keer een blijvertje is.

Waarom nu?
Dit is hét moment om mee te doen met deze challenge. Waarom? De komende weken zul je niet worden afgeleid door feestjes, borrels, etentjes of trakterende collega’s. Dus dit is het moment om uit de startblokken te schieten! Daarnaast heb je nu nog voldoende tijd om significant resultaat te behalen, voordat de zon echt gaat schijnen. Je bent dus precies op tijd! Wij hebben er zin in!

Zijn er bij jou nog wat kilo’s blijven plakken tijdens de lockdown of na de feestdagen? Dan bieden wij je nu een mooie kans om daar serieus mee aan de slag te gaan!

Zie je dat wel zitten? Plan dan snel via onderstaande link jouw intakegesprek in één van onze praktijken in Woerden, De Meern of Leidsche Rijn. Inschrijven kan tot 1 maart 2021.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar top