19-27 febr 2011 El Army Expo in de Paperdome

El Army Expo! is een multimediaal project waar een groep jongeren in een aantal werksessies ieder een onderdeel van een ‘wereldtentoonstelling’ gaat realiseren. Thema van deze wereldtentoonstelling is de architectuur van Leidsche Rijn, Utrecht.
El Army Expo wordt gemaakt met leerlingen van het Amadeus Lyceum die het als opdracht voor hun eindexamenvak Beeldend gaan doen. Het traject is onderdeel van hun eindexamenwerk en eindigt met een eindexpositie in de Paperdome van De Vrijstaat vanaf 18 februari 2011 tot en met 27 februari 2011.
De insteek voor deze wereldtentoonstelling wordt de architectuur van Leidsche Rijn. De deelnemers leren met de ogen van een kunstenaar kijken naar hun eigen wijk. Wat zegt de manier waarop er hier gebouwd en gewoond wordt over de mensen die er wonen. Over de tijd waarin we leven? Over welke zaken we van belang vinden? En wat zegt het over jou?
De werksessies onder leiding van de kunstenaars vinden op De Vrijstaat plaats. Met steeds een gerichte opdracht worden ze naar school teruggestuurd. In het schoolatelier werken ze zelf verder onder leiding van hun docent Beeldend.
El Army Expo is een traject waarin woorden omgevormd worden tot daden en dromen vleugels krijgen.
bron: www.devrijstaat.nl
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar boven
Scroll naar top