4 wandelgroepenLOOP in Vleuten en Nieuwegein

In 2012 nu 4 wandelgroepen LOOP in Vleuten en in Nieuwegein
WandelgroepLOOP heeft sinds januari 2012 vier wandelgroepen, te weten drie groepen in Vleuten en één groep in Nieuwegein.
Iedere week ruim een uur met elkaar wandelen en actief bezig zijn in de buitenlucht is supergezond, is superleuk en supergezellig.
Wandelen is de ideale beweegactiviteit voor iedereen, jong , oud, dik, dun, getraind of ongetraind.
De wandelagenda van LOOP ziet er als volgt uit:
>Elke dinsdagmiddag om 14.00 uur en elke donderdagmorgen om 10.00 uur starten de LOOPwandelgroepen uit Vleuten vanaf de parkeerplaats van Tuincentrum Groenrijk aan de Utrechtseweg 12 in Vleuten ( per 1 maart 2012 Intratuin ) en zij lopen iedere week een route van ongeveer 5-7 kilometer.
>Elke zaterdagmorgen start de LOOPwandelgroep uit Vleuten om 9.30 uur vanaf de parkeerplaats van Tuincentrum Groenrijk ( per 1 maart Intratuin ). Deze zaterdag groep loopt vaak in een andere omgeving een wandeling van ongeveer 10-12 kilometer.
>Elke woensdagmorgen om 10.00 uur start de LOOPwandelgroep uit Nieuwegein vanaf de ingang van Partycentrum ’t Veerhuis aan de Nijemonde in Nieuwegein-Zuid; we wandelen dan in 2 groepen, een groep loopt een wandeling van 5 kilometer en een groep loopt een afstand van ongeveer 8-9 kilometer.
Na afloop is er gelegenheid voor de liefhebbers om na te praten en iets te drinken in de koffiecorner van Tuincentrum Groenrijk ( Intratuin )en in het restaurant van Partycentrum ’t Veerhuis.
De kosten zijn € 10,00 per maand, exclusief consumpties, voor de dinsdag-woensdag- en donderdaggroepen; voor de zaterdaggroep bedragen de kosten € 15,00 per maand, exclusief consumpties.
Nel Smit, gediplomeerd sportdocente en wandelbegeleidster met jarenlange ervaring in de seniorensport begeleidt de wandelgroepen.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar boven
Scroll naar top