Algemene sportvereniging UVV

De algemene sportvereniging UVV staat voor plezier in sport, waarbij kwaliteit voorop staat.  Deze kwaliteit uit zich niet alleen in het sportaanbod van onze verschillende afdelingen maar geldt ook voor de sfeer waarop we met elkaar sporten en met elkaar omgaan. Een vereniging waar iedereen, jong of oud, iets van zijn of haar gading kan vinden. Wij staan dan ook voor een zo groot mogelijk familie-sportaanbod.

Dit betekent overigens niet dat dit familie-sportaanbod prestatiesport in de weg staat, gezien het aantal landelijk opererende teams binnen onze vereniging.

  • Honk- en softbal zijn zomersporten, het wedstrijdseizoen begint in april en eindigt in september. Er paar weken voor de wedstrijden begint de training op de velden. In de winterperiode worden trainingen georganiseerd in de zaal. Deze trainingen geven de leden de mogelijkheid zich op specifieke onderdelen te verbeteren, ook wordt er aandacht besteed aan de teamtrainingen.
  • UVV Tennis maakt onderdeel uit van de algemene sportvereniging ASV UVV en is gevestigd bij sportcomplex de Paperclip, gelegen aan de Parkzichtlaan 201 in Utrecht, middenin Leidsche Rijn. De vereniging beschikt over 6 kunstgrasbanen, die het gehele jaar door bespeelbaar zijn.
  • Voetbal UVV – Bij UVV wordt veel zorg besteed aan de trainingen. De mogelijkheden zijn ruim, met twee grote en een klein kunstgrasveld en goed trainingsmateriaal. Veel teams –niet alleen selectie- kunnen hierdoor meerdere keren per week trainen. De jeugdopleiding onder leiding van Wander Brummel biedt een kundige begeleiding met veel nadruk op basistechniek en goed verzorgd spel.  Voor pupillen die daar nog een schepje bovenop willen doen, worden op zondag extra techniektrainingen gegeven.
  • Volleyball: Naast trainingen en de competitie is gezelligheid een belangrijk aspect van onze
    vereniging. Zo kennen we jaarlijks het oliebollen- en het beachvolleybaltoernooi, het UVV-feest, de recreantencompetitie en in de zomermaanden wordt elke dinsdagavond gebeachvolleybald aan de Maarsseveenseplassen.
  • Maar ook Biljarten, Klaverjassen

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar top