Far Alley Pixum fotoboek workshop

Is het niet zonde dat uw computer vol staat met digitale foto’s? Heb je ze niet liever in een mooi fotoboek dat je aan iedereen laat zien of zelf nog eens terugkijkt?

Omdat zelfgemaakte fotoboeken steeds populairder worden en steeds meer mensen dus de overstap maken van een plakboek naar een digitaal ontworpen fotoboek, gaat Far Alley workshops aanbieden. Tijdens de workshops leren de deelnemers om de mooiste fotoboeken te creëren.

Is deze workshop iets voor mij?

Steeds meer mensen maken gebruik van een digitaal fotoalbum. Ze gaan aan de slag met diverse software en maken een persoonlijk fotoboek met hun eigen digitale foto’s. Tegelijkertijd zien we een grote groep mensen die huiverig zijn ermee te beginnen. Hoor je bij deze laatste groep? Dan is deze workshop echt iets voor jou! Je hoeft niet bijzonder bekwaam te zijn met de computer om een fotoboek te kunnen maken. Enige ervaring met gebruik van de muis is natuurlijk mooi meegenomen, maar veel kennis heb je echt niet nodig! Een eigen e-mailadres en een laptop is wel noodzakelijk.

Wat kan ik verwachten?

De workshop duurt ongeveer 2 uur. Op deze avond leggen wij je uit hoe eenvoudig en vooral ook hoe leuk het is om met je eigen foto’s een mooi fotoboek te maken. Onder het genot van een kop koffie of thee en een versnapering start de eerste uitleg. Daarna ga je lekker zelf aan de slag. Je krijgt vooraf de nodige uitleg, maar uiteraard is er alle ruimte om je vragen te stellen. Na de deze workshop heb je zelf een fotoboek gemaakt. Voor de zekerheid krijg je ook nog een document met uitleg van ons mee om eventueel terug te kijken en een waardebon € 10,00 voor bij je bestelling bij Pixum.

Ook is er gelegenheid het een deel van het productassortiment van Pixum te bekijken om zo een goed beeld te krijgen van het eindresultaat.

Locatie: De cursussen worden op de volgende locatie gegeven:

Far Alley fotografie
Prof. Jan Bronner laan 187B
3541 AK Utrecht

Meld je nu aan!

Data:

23 september 2013: Pixum fotoboek workshop
30 september 2013: Pixum fotoboek workshop deel 2 (gevorderde)

15 oktober 2013: Pixum fotoboek workshop
22 oktober 2013: Pixum fotoboek workshop deel 2 (gevorderde)

12 november 2013: Pixum fotoboek workshop
19 november 2013: Pixum fotoboek workshop deel 2 (gevorderde)

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2021 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar top