Anouk op Central Park Festival, Goldband en De Jeugd van Tegenwoordig ook bevestigd!

Central Park Festival, wat in 2023 op 17 & 18 juni plaatsvindt, heeft het programma bekend gemaakt. Dit jaar verwelkomt het Utrechtse festival onder andere Anouk, Goldband, Suzan & Freek, De Jeugd van Tegenwoordig, Antoon, Son Mieux, Maan, RONDÉ, Flemming, Blanks & The Dirty Daddies.

 

“We zijn super trots dat Anouk bij ons op het podium te zien zal zijn!” aldus de organisatie. In 2018 was de Haagse zangeres voor het eerst op een festivalpodium in Utrecht te zien tijdens de tweede editie van Central Park. Komende editie zal ze op 17 juni te zien zijn op de Mainstage waar ook Goldband en de rapformatie De Jeugd van Tegenwoordig geprogrammeerd staan. Het festival boekt alleen de top van de Nederlandse popmuziek, zo zal indiepopband RONDÉ ook te zien zijn. De nieuwesingle ‘Bright Eyes’ is een energieke song en direct een hit geworden. Over hits gesproken: Suzan & Freek zijn op 18 juni te zien met hun verbluffende repertoire zoals ‘Kwijt’, ‘De Overkant’ en ‘Goud’. Daarnaast staan Antoon (genomineerd voor een MTV Award) en Son Mieux (bekend van Mulitcolor) op de line-up.

PARK TRANSWIJK

Na de uitverkochte editie uit 2022 keert het festival in 2023 terug naar Park Transwijk in Utrecht. “We onderscheiden ons van andere popfestivals door onze extra aandacht voor beleving en sfeer naast het muzikale programma.” Waar het festival zich ook in onderscheidt is de minimum leeftijd. Op zaterdag geldt een minimum leeftijd van 18 jaar, maar op zondag zijn bezoekers van alle leeftijden welkom.

TICKETS & BOMEN PLANTEN

Tickets zijn te koop via www.centralpark.nl/tickets. Bij het kopen van een festivalticket kunnen bezoekers er voor kiezen om bij de laatste stap van het bestelproces voor €5,- één boom of voor €10,- twee bomen te planten. Van alle bomen die via Central Park worden gedoneerd wordt de helft in het Groene Woud geplant en de andere helft in Borneo. Alles over deze projecten is te lezen op de site.

Zet het groots in je agenda, want dan wordt Park Transwijk wederom omgetoverd tot muzikale broedplaats: Central Park Festival 2023! Verwacht foodtrucks om je vingers bij af te likken én natuurlijk de beste bands en artiesten van Nederlandse bodem.

Bestel nú jouw tickets!

ZATERDAG 17 JUNI 2023

12:00 tot 23:00
Minimum leeftijd: 18 jaar
Anouk, Goldband, De Jeugd van Tegenwoordig, RONDÉ, Son Mieux & Blanks

 

 

ZONDAG 18 JUNI 2023

12:30 tot 21:00
Geen minimum leeftijd. Personen van 15 jaar en jonger dienen onder begeleiding van een volwassene te komen. Iedere bezoeker dient voorzien te zijn van een ticket.
Suzan & Freek, Antoon, Maan, Flemming & The Dirty Daddies

 

 

LOCATIE: Park Transwijk, Utrecht. Een droomlocatie welke is voorzien van veel hoge bomen, een grote vijver én verharde paden.

Parkeren kan bij P+R Papendorp aan de Mercatorlaan in Utrecht.

Let op: Het parkeerterrein ligt niet direct aan het festivalterrein, dus worden er speciale pendelbussen ingezet. Deze brengen je gedurende de hele dag gratis naar het festivalterrein en weer terug naar de parkeerplaats (een ritje duurt zo’n 5 minuten). Je hebt hier dus geen los busticket voor nodig.

Geen online parkeerticket? Dan kun je voor €20,- bij onze parkeerwachter een parkeerkaart kopen. Let op: dit kan alleen met PIN. Zeker zijn van een plek? Bestel je parkeerkaart vooraf!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
Scroll naar top