Atelier La Luna

Atelier La Luna biedt jou ruimte
Ruimte om jezelf te zijn, precies zoals je bent.
Ruimte om jouw unieke stem te bevrijden; te zingen wat er in jou leeft, in het hier en nu.
Ruimte om te creëren, met klanken, stippen, lijnen, vormen, beelden, kleuren.
Ruimte om je naar binnen te richten en om naar te buiten komen.
Ruimte voor je hart en ruimte voor je ziel. 

In Atelier La Luna biedt Jacky Terpstra, stembevrijder & creatief counselor, liefdevolle begeleiding in een veilige setting. Tot haar klanten behoren volwassenen, kinderen en ouders & kinderen samen.
Zij begeleidt je in een individueel traject, een workshop en/of tijdens een cursus.
Tot haar aanbod behoren Stembevrijding, Het lied van je Hart, Mantrazingen, Creativiteit & Bewustwording, Helend Tekenen, Energie & Fantasie, The Artist’s Way en Familieopstellingen.

Creativiteit en spiritualiteit zijn voor haar nauw met elkaar verbonden.
Spiritualiteit is in contact zijn met je essentie, met je ziel. Het is je vermogen je intuïtie te laten spreken, te horen en te volgen. Zingen, tekenen en schilderen en andere creatieve vormen helpen je in het moment te zijn, je drukke hoofd te verlaten, te voelen in plaats van te denken en vervolgens uitdrukking te geven aan wie je werkelijk bent, in al je toonaarden, in al je klanken, kleuren, lijnen, vormen.

Iedereen kan zingen. Iedereen is creatief.
Stembevrijding is zingen wat er hier en nu in je leeft. In een veilige setting begeleidt Jacky je naar jouw unieke klanken. Jouw stem is je wegwijzer naar je ziel. Als alles mag klinken: emoties, geklaag, ontroering, blijdschap, vrolijkheid, vermoeidheid, opgewektheid of vreugde, werkt dat bevrijdend.
Valse of verkeerde klanken bestaan niet. Het ontdekken van je stem is een fantastisch avontuur en geschenk aan jezelf.
Creatieve counseling is voor Jacky: mensen, jong en oud, begeleiden bij het ontdekken van hun innerlijke beelden, bij ontspannen, spelen, waarnemen in het moment, ervaren dat je goed bent zoals je bent, ontwikkelen van je creatieve vermogen, genieten van lijnen, vormen, kleuren.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
Scroll naar top