Auto Londen De Meern

Na jaren lang een universeel garage bedrijf in utrecht gehad te hebben, opent Frank van Londen zijn nieuw bedrijf in zijn geboorte dorp De Meern. Welke is uitgerust met goed geschoolde vakmensen en moderne apparatuur, om zijn huidige en toekomstige klanten, weer zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Graag nodigen wij u uit om deze website verder te bekijken, maar u bent ook van harte welkom op de Mauritslaan 2 in De Meern.

Verkoop
Wij hebben een groot assortiment van jonge occasions van verschillende merken in de aanbieding. Wanneer uw besluit tot aankoop, is het goed te weten dat wij service en kwaliteit vanzelfsprekend vinden. Op al onze occasions krijgt u minimaal een half jaar Bovag garantie. Uiteraard hanteren wij ook de Nationale Autopas, zodat u verzekerd kunt zijn van een kloppende kilometerstand. Leasen of financieren? Het behoort ook bij ons tot de mogelijkheden. Bij onze receptie bent u van harte welkom voor een afspraak.

Werkplaats
In onze uitstekend uitgeruste werkplaats is uw auto in goede handen. We zijn voor velen een vertrouwd adres voor reparaties, onderhoud en APK-keuringen. Onze hightech apparatuur is geschikt voor alle merken. Maar belangrijker: de monteurs worden regelmatig bijgeschoold om alle typen auto naar behoren te kunnen onderhouden of repareren. Voor reparatie of vervanging van banden en uitlaten, kunt u op een snelle service rekenen bij onze serviceafdeling.

Schadeherstel
Bij schade aan uw auto, kunnen wij zorg dragen voor de afhandeling hiervan. Ook vervanging van ruiten en de zogeheten sterreparaties behoren tot ons pakket. Uiteraard past in deze service ook de afhandeling met verzekeringmaatschappijen.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar top