Barry Atsma in actie voor MHC Fletiomare

barryHockeyclub Fletiomare ligt in het hart van Leidsche Rijn en versterkt het leefgebied in de wijk door hockey in de volle breedte aan te bieden. Ook acteur Barry Atsma werkt hier graag aan mee en gaf afgelopen zondag een showreel. Aan de hand van video- en filmfragmenten gaf hij een verrassende ‘inkijk’ in de film- en toneelwereld. Sponsoren waren uitgenodigd als dank voor hun steun en betrokkenheid bij de club.

De link tussen Barry Atsma en Fletiomare is niet toevallig. Naast acteur is Barry ook hockeyvader én trimhockeyer bij de club. Bovendien toont zijn veelzijdige portfolio overeenkomsten met het brede hockeyaanbod van Fletiomare. Ook is er een link met sponsoring. In zijn presentatie legde hij uit dat voor een acteur een juiste zichtbaarheid essentieel is. Voor sponsoren is dat net zo. ‘Bepalen wie je bent, waar je goed in bent en wat je kan leveren, daar begint het mee’, aldus Barry Atsma.

Sportclubs zien hun inkomsten teruglopen. Door goed te luisteren en in te spelen op de behoeften van sponsoren heeft Fletiomare zijn sponsormogelijkheden sterk uitgebreid. Ook is er meer maatwerk mogelijk. Op deze manier werkt Fletiomare hard aan het behoud en versterken van de club. Goed voor de ruim 1.800 leden, maar ook voor Leidsche Rijn. Want sportfaciliteiten dragen bij aan de leefbaarheid van de wijk.

– See more at: https://www.vleuterweide.nl/barry-atsma-actie-voor-mhc-fletiomare/#sthash.7xpJzKWP.dpuf

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
Scroll naar top