Aurora Doeven

Mijn naam is Aurora Doeven het bedrijf wat ik heb opgericht is een samensmelting van mijn werk- en levenservaring wat ik de afgelopen 10 jaar heb opgedaan. Mijn diensten zijn voor zowel ondernemers als particulieren.
In de afgelopen 10 jaar heb ik met veel plezier in diverse takken van de financiële branche gewerkt. Dit heeft ertoe geleid dat ik de brede kennis die ik hiermee heb vergaard, kan bundelen en gebruiken om u van dienst te zijn.
Heeft u hulp nodig bij het invullen van uw belastingaangifte voor de inkomstenbelasting of heeft u juist behoefte aan een wat intensievere begeleiding om weer grip te krijgen op uw financiële huishouden?
Bij Belastingadvies particulieren en Budgetcoaching particulieren vindt u meer informatie over de diverse mogelijkheden, die ik u kan bieden.
Wordt de facturatie u teveel werk maar is het aantrekken van personeel hiervoor te duur of heeft u hulp nodig bij het opmaken van de toch wat ingewikkelde financiële rapporten? Ontdek bij Ondernemers wat ik voor u kan doen.  

Locatie

Contact

Contact opnemen met dit bedrijf

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews

Beoordeling Aurora Doeven.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2021 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar top