Centrum Osteon

frans-wietske-logo-klaarWietske Boswijk is vanaf heden werkzaam als osteopate voor Centrum Osteon in Leidsche Rijn en Amersfoort. Zij heeft de 4-jarige fulltime opleiding osteopathie gevolgd aan de International Academy of Osteopathy te Gent, België. Hiervoor heeft zij haar bachelor behaald in de bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Osteopathie is een manuele therapie waarbij de osteopaat bewegingsverliezen van bepaalde weefsels in het lichaam probeert op te heffen. Deze bewegingsverliezen kunnen gelegen zijn in drie systemen: het systeem van de botten, banden en spieren, het systeem van de organen en de vliezen daaromheen en het systeem van de vliezen tussen de schedel en het heiligbeen. Omdat deze systemen met elkaar in verbinding staan, zal de osteopaat dikwijls technieken toepassen op een deel van het lichaam waar zich niet direct de klachten voordoen. Bij twijfel over de aard van de klacht zal de osteopaat u altijd verwijzen naar uw huisarts.

Bij welke klachten?
Volwassenen en kinderen:
Pijn in gewrichten en spieren, bewegingsbeperkingen, uitstralingspijn, RSI, groeipijnen, onverklaarbare kortademigheid, terugkerende verkoudheden en longontstekingen, zuuroprispingen, prikkelbaar darm syndroom, obstipatie/diarree, incontinentie, hoofdpijn, whiplash, stressklachten, leer-en ontwikkelingstoornissen bij kinderen, oorsuizen, vermoeidheid, burn-out.

Baby’s:
veel huilen, onrustig slapen, reflux (veel opgeven van melk), afgevlakt achterhoofdje, darmkrampjes / verstoord ontlastingspatroon (als gevolg van intoleranties of allergieën), Kiss-syndroom.

Meer indicaties vindt u op www.centrumosteon.nl

Osteopathie ter preventie
Ook kunt u of uw kind ter preventie bij een osteopaat terecht. Meestal zijn er wel ergens in het lichaam bewegingsverliezen te vinden, die op de lange termijn klachten kunnen geven. Tevens kunt u adviezen mee krijgen om uw gezonde levensstijl voort te zetten of om juist een gezondere levensstijl aan te leren.

Locatie

Contact

Contact opnemen met dit bedrijf

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews

Beoordeling Centrum Osteon.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3544 NS
Utrecht

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
Scroll naar top