Cultuur 19

Cultuur19 organiseert kunst- en cultuuractiviteiten in de Utrechtse wijken Leidsche Rijn (wijk 9) en Vleuten – De Meern (wijk 10). Het gaat om uiteenlopende activiteiten, van theater voor jeugd en volwassenen, van cabaret tot open podia.

Veel moois komt ook tot stand in samenwerking met andere organisaties. Dit levert al jaren succesvolle evenementen op als het Leidsche Rijn Festival. Leidsche Rijn Festival 2010 Ook werkt Cultuur19 samen met het Utrechts Uitburo.

Cultuur19 doet er alles aan om een spannende en afwisselende kunst- en cultuurprogrammering mogelijk te maken in Leidsche Rijn en Vleuten – De Meern. Benieuwd naar het programma? Neem snel een kijkje in de agenda!

Kinderen

Leidsche Rijn Festival: een jaarlijks terugkerend cultureel festival in het Maximapark voor kinderen met theater, muziek en veel creatieve activiteiten voor kinderen vanaf 2 jaar. Meer informatie: www.leidscherijnfestival.nl.
Bioscoop Het Zand: iedere laatste zondag van de maand twee prachtige, grappige en bijzondere kinderfilms!
KinderTheaterWeek: in de kindervakanties (m.u.v. zomervakantie en kerstvakantie) drie voorstellingen voor kinderen vanaf 3 jaar, vanaf 6 jaar en vanaf 9 jaar.
Onze kinderprogrammering vindt plaats in de theaterzaal van Brede School Het Zand.

Jongeren

KLUB19 is de jongerenclub van Cultuur19. Ben je tussen 12 en 18 jaar en woonachtig of schoolgaand in Leidsche Rijn? Ben je into theater, dans, muziek of games, meld je dan aan bij de KLUB19-hyves of kijk op www.KLUB19.nl.

In en om de Paper Dome vinden regelmatig festivals plaats, zoals hiphopfestival Roffest, dancefestival Into the Source, game event NU Grounds en CounterCulture. 

Locatie

Contact

Contact opnemen met dit bedrijf

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews

Beoordeling Cultuur 19.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3544 DB
Utrecht

Related Companies

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
Scroll naar top