Dog4U Hondenschool en dagopvang

Dog4U verzorgt puppy-cursussen, gehoorzaamheidstrainingen, de speurschool, Hondendagopvang, behendigheid, treibball, combisport, Dog Dance en de Hondentrimsalon. Naast al deze activiteiten zijn zij leverancier van de meeste Barfproducten en KVV met leveranties uit voorraad.

 

Hondendagopvang:
Wij beschikken over 7 speelweide’s. De honden leven bij ons in roedels waardoor ze optimaal gesocialiseerd worden en/of blijven. De honden spreken immers elkaars taal en begrijpen elkaar heel goed. Wij zorgen voor de structuur in de roedels en zorgen voor duidelijke grenzen. Dit geeft de honden rust en vertrouwen. De honden worden ingedeeld op leeftijd, grootte en/of raseigenschappen. Tussen de middag gaan de honden binnen even rusten en krijgen iets lekkers. Bij slecht weer kunnen de honden naar binnen. Voor de puppen hebben we een aparte speelweide en hanteren we de norm “5 min. per maand” buiten spelen en dan binnen “eten en slapen”. Natuurlijk is er voldoende tijd om te spelen en te knuffelen.
Hondenschool:
We beschikken over een groot trainingsveld met een gezellige kantine en voldoende parkeergelegenheid. Vanzelfsprekend wordt er alleen les gegeven door bekwame en gediplomeerde instructeurs en instructrices. U kunt bij ons terecht voor: Puppycursussen, Gedrag en Gehoorzaamheidscursussen, Heropvoeding, DogDance, Treibball, Combisport, Behendigheid en Speuren.
Daarnaast worden er regelmatig theorieavonden georganiseerd. Wij staan 6 dagen/ 2 avonden per week voor u klaar met vragen over het gedrag van uw hond.
Dog-Drop:
Met onze veewagen staan we ‘s morgens van 7.00 uur tot 8.15 op de Dog-Drop t.o. het AC De Meern restaurant bij de A12. De veewagen is omgebouwd tot een speciaal voor de honden ingerichte wagen. U kunt uw hond daar ‘s morgens afgeven, waarna we om 8.15 vertrekken naar de speelweide’s.

Locatie

Contact

Contact opnemen met dit bedrijf

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews

Beoordeling Dog4U Hondenschool en dagopvang.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3545 NK
Utrecht
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar top