Drillster

Dit doet Drillster

Drillster is hét interactieve online leer- en testprogramma.

Drillster werkt met een adaptief (zelflerend) algoritme en is gebaseerd op het wetenschappelijke Leitner-systeem. Drillster onthoudt wat de individuele gebruiker al heeft onthouden, wat hij/zij goed of fout heeft beantwoord en wanneer voor het laatst met de stof gewerkt is. Dit bepaalt de volgorde en de frequentie van het leren op individueel niveau. Het resultaat is dat gebruikers méér leren in minder tijd en dat het geleerde langer onthouden wordt.

Met Drillster kunnen medewerkers, studenten of individuele gebruikers op snelle en eenvoudige wijze toegang krijgen tot nieuw of vernieuwd trainingsmateriaal. Drillster zorgt er voor dat de gebruikers op de meest effectieve manier spelenderwijs worden getraind en dat hun kennis beklijft, juist ook op langere termijn.

Drillster is erop gericht dat kennis op een slimme en interactieve manier geleerd, bijgehouden en getoetst wordt. Waar en wanneer de gebruiker dat maar wil: op kantoor, thuis, of onderweg, op zijn PC, mobiele telefoon of Tablet.

Drillster is bij uitstek geschikt voor compliance-training, certificeringstrainingen, taalcursussen, productcursussen en elk type opleiding of training waar kenniselementen in zitten en waar kennis bij medewerkers paraat en up-to-date moet zijn.

Drillster bepaalt voor elke individuele gebruiker de volgorde en de frequentie van de te leren stof. De software berekent de positie van de gebruiker op de Leercurve (de Curve van Weten en Vergeten). Wetenschap heeft aangetoond dat als lesstof niet actief onderhouden wordt, de gebruiker 80% tot 90% binnen één week weer vergeten is. Drillster bestrijdt het vergeten door de lesstof regelmatig te laten herhalen (spaced repetition). Afhankelijk van de werkelijke kennis van een medewerker bepaalt het adaptieve algoritme wanneer en hoe vaak bepaalde stof herhaald moet worden. Daardoor blijft kennis altijd paraat.

Met Drillster wordt kennis niet alleen kortstondig opgedaan als er een test of examen gemaakt moet worden, maar wordt deze kennis gedurende het hele jaar op een vooraf bepaald permanent kennisniveau onderhouden. Zo is de kennis geborgd die nodig is voor het optimaal uitvoeren van een functie of voor het succesvol afronden van een studie of opleiding.

Locatie

Contact

Contact opnemen met dit bedrijf

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews

Beoordeling Drillster.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3450 AC
Vleuten
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar top