Eetcafe het Scheepje

Eetcafé het Scheepje is een echt gezellig eetcafé met een  riant  terras en groot parkeerterrein aan de Oude Leidse Rijn in het mooie dorpje Harmelen wat bezocht wordt door jong en oud, student, werkende jongeren, bedrijven etc. Lunchen en dineren is mogelijk.  Het Scheepje is ook zeer geschikt voor het geven van een borrel of receptie.  Reserveren is mogelijk sein S.O.S. 0348-441477.

In ons café is altijd een  ruim muziekassortiment aanwezig.
Wij draaien er van alles; Top40, House, Happy Hardcore, Rock, Pop, Reggae, Country, Nederlandstalig en Dance. Regelmatig draaien er DJ’s en soms is er  live-muziek. Alle concerten en evenementen die ‘t Scheepje zelf organiseert zijn overigens gratis. Let op onze activiteiten. Ons eetcafé heeft een ruime  lunch- en menukaart.  Voor de biljartliefhebbers is er een biljart met blauw laken en natuurlijk een biljartvereniging, tevens is er een Dart-baan aanwezig.

In het café hebben we de beschikking over twee grootbeeldschermen voor (live-) voetbalwedstrijden of videoclips.Er is overal Wireless Internet, zelfs op het terras.

In de volksmond wordt eetcafé ‘t Scheepje ook wel het Schip genoemd. Als het Schip op volle toeren draait weet de Captain zeker dat je zo’n wereldavond niet snel meer zal vergeten !

Tot ziens aan boord, Your Captain

Locatie

Contact

Contact opnemen met dit bedrijf

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews

Beoordeling Eetcafe het Scheepje.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Related Companies

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
Scroll naar top