Health Works Fitness

Wel de luxe, niet de prijs

Onbeperkt fitnessen of groepslessen volgen in een stijlvolle omgeving. Natuurlijk krijg je begeleiding van ervaren en gediplomeerde coaches en heb je de beschikking over de beste apparatuur. Dit kan alleen bij Health Works Fitness voor slechts 27,50 per maand. Als je bij Health Works Fitness binnenstapt, snap je meteen waarom mensen direct overstappen.

Een Stijlvolle Omgeving

Bij Health Works Fitness train je in een stijlvolle omgeving die je niet onder doet voor de meest luxueuze clubs van Nederland. Uiteraard heb je de zekerheid van schone douches en ruime modern vormgegeven kleedkamers met een oog voor privacy. Natuurlijk is er ook een koffiecorner met gratis internet waar je na je sporten even kunt bijkomen. Je vindt er naast de beste koffie en thee ook allerlei sport en frisdranken.

Trainen in Zones

Ieder mens wil op een andere manier sporten. De een wil werken aan de conditie en de ander wil werken aan de vorm van het lichaam. Bij Health Works Fitness kun je trainen op een manier die het beste bij je past. De fitness ruimte is opgedeeld in zones. Het voordeel van deze indeling is dat je traint met mensen die dezelfde doelen voor ogen hebben.

Hoge Beoordeling

We vinden de mening van onze leden belangrijk. Daarom houden we regelmatig onderzoeken, om te kijken of we de verwachting van onze leden waarmaken. Tijdens ons laatste onderzoek kregen we een 9,2 als overall waardering en daar zijn we best trots op.

Gratis inschrijven tot aan de opening in Januari 2013

Als je je nu al inschrijft via Healthworks.eu dan betaal je geen inschrijfgeld. Bovendien ontvang je bij je eerste training ons exclusieve welkomstpakket en je ledenpas. Op onze site kun je ook aangeven op welke datum je je abonnement wilt je laten ingaan. Deze inschrijving is vrijblijvend en wordt pas definitief nadat je het machtiginsformulier op de club hebt ondertekend.

Overstapregeling

Train je nog bij een andere club en wil je overstappen? Health Works heeft een speciale overgangsregeling die ervoor zorgt dat je alvast kunt sporten bij de beste fitness club van Leidsche Rijn tegen aantrekkelijke voorwaarden. Kijk op onze website voor de voorwaarden.

Meer Weten?

Kijk op healthworks.eu voor meer informatie.
Hier kun je je ook gratis inschrijven.

Locatie

Contact

Contact opnemen met dit bedrijf

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews

Beoordeling Health Works Fitness.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Utrecht
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
Scroll naar top