KEUKENvuur

Koken als passie

Vuur staat symbool voor geestdrift, hartstocht en gepassioneerde liefde. Die liefde voor het koken wakkerde bij Chef-kok Sil Fleijsman al op zeer jonge leeftijd aan. Koken is niet alleen zijn werk, maar na al die jaren nog steeds zijn grootste passie!

Na zijn koksopleiding werkte Sil in gerenommeerde restaurants en klom hij van Chef de Partie al snel op naar Chef-kok. Zijn gedrevenheid en creativiteit hebben veel leerlingen enthousiast gemaakt voor het vak. Inmiddels weet Sil zich dan ook gesteund door zijn eigen, ijzersterke keukenteam. Met hun jarenlange cateringervaring en creatieve inslag, voorzien zij iedere situatie van culinaire hoogstandjes.
KEUKENvuur in de praktijk

Dankzij KEUKENvuur kan Sil zijn passie voor koken, smaak, creativiteit en kwaliteit dagelijks in de praktijk brengen. Het liefst werken hij en zijn mensen met duurzame seizoensproducten. Een feest voor 200 personen, het geven van een workshop of een uitgebreid 5-gangen diner voor een klein gezelschap: mensen laten genieten van lekker eten en een fantastische dag of avond bezorgen, dat is wat het team van KEUKENvuur steeds weer wil bereiken!

Locatie

Contact

Contact opnemen met dit bedrijf

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews

Beoordeling KEUKENvuur.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3542 AG
Utrecht

Related Companies

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
Scroll naar top