Kindervrijmarkt Pasen en Koninginnedag op Winkelcentrum Vleuterweide

Winkelcentrum Vleuterweide bestaat nog geen jaar, maar is nu al een ontmoetingspunt geworden voor de buurtbewoners. Omdat het winkelcentrum de buurtbewoners graag verwelkomt en vermaakt, vinden er ook met Pasen en Koninginnedag een aantal gezellige en leuke activiteiten plaats. Zo is er op 30 april van 9.00 uur tot 13.00 uur een kindervrijmarkt waar alle kinderen uit Vleuterweide (t/m 12 jaar) gratis aan mee kunnen doen. Inschrijven kan via www.vleuterweide.nl

Pasen

De dag voor Pasen (zaterdag 23 april) verandert het winkelcentrum van 12.00 tot 17.00 uur in een groot paashazen festival. Het paashazen-looporkest zorgt voor passende muziek en er loopt een levensgrote paashaas rond waar de kinderen mee op de foto kunnen. Daarnaast kunnen de kinderen zelf ook veranderen in kleine paashaasjes door zich te laten schminken door de schminkpaashaas. Er is worden deze dag ook suikerspinnen uitgedeeld en er is een Paashaas die de mooiste figuren van ballonen kan maken. Kortom, de ideale manier om Pasen te vieren.

Koninginnedag

Op 30 april 2011 vindt er voor het eerst een kindervrijmarkt op Winkelcentrum Vleuterweide plaats. De kindervrijmarkt is bedoeld voor de kinderen uit Vleuterweide die op deze manier de kans krijgen om een zakcentje te verdienen met het verkopen van (oude) spullen. De kindervrijmarkt begint om 9.00 uur en eindigt om 13.00 uur en zal zich bevinden naast de geopende winkels. Maar de kindervrijmarkt is niet het enige onderdeel van deze speciale dag. Zo zijn er verschillende acts, zoals een steltloper, ballonnenclown en een levensgrote leeuw (niet echt hoor!), om de kinderen te vermaken. Daarnaast kan er een hoop lol worden beleefd op de springkussens.

De kinderen die graag deel willen nemen aan de kindervrijmarkt kunnen zich gratis inschrijven via www.vleuterweide.nl. Op de site staat een inschrijfformulier dat voor 25 april ingevuld moet worden. Door het invullen en opsturen van het formulier zijn de kinderen verzekerd van een plaatsje op de kindervrijmarkt.

Voor eventuele verdere informatie kan contact op worden genomen met Frank van der Steen – FanWork B.V. | 030-6866911 | [email protected]https://twitter.com/fanwork

Locatie

Contact

Contact opnemen met dit bedrijf

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews

Beoordeling Kindervrijmarkt Pasen en Koninginnedag op Winkelcentrum Vleuterweide.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
Scroll naar top