Koetshuis de Haar

logo_koetshuis

Koetshuis de Haar vormt met Kasteel de Haar Utrecht en het bijbehorende landschapspark een prachtig decor voor een zakelijke bijeenkomst, bruiloft, verjaardag of diner. Gastvrij, royaal, verzorgd en stijlvol… Groots Genieten gegarandeerd!

Onze kernwoorden
Gastvrij, royaal, verzorgd en stijlvol. Dat zijn de kernwoorden die het vroegere leven op het kasteel weergeven. Dit is de rode draad in alles wat wij doen. De ruimtes op het Stalplein zijn in de loop van 2012 verbouwd tot sfeervolle ontvangstruimtes en passen precies bij wat we willen uitstralen.

Voor alle gelegenheden
De zalen en ruimtes op het oude Stalplein en in het kasteelpark zijn de perfecte plek voor een zakelijk evenement of een bruiloft. Maar ook een verjaardag of receptie viert u bij ons. Gaat het om een barbecue, diner of feestavond? Wij bieden ruimte voor gezelschappen tot 300 personen.

Koffie, lunch, high tea of borrel
Dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur kunt u iets eten of drinken bij ons op het park. Heeft u zin in koffie met taart? Dat kan! Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een lunch, high tea of een borrel. Ervaar het kasteelleven en kom langs!

Flamboyante geschiedenis
Proef de flamboyante geschiedenis op onze bijzondere locatie. De geschiedenis van Thierry, een echte levensgenieter. Hij was de kleinzoon van de opdrachtgevers die de wederopbouw van het kasteel leidden. Zijn vrouw Gabrielle was de muze van Yves Saint Laurent en concurrente van Catherine Denueve. Bovenal was ze gastvrouw tot in perfectie!

Locatie

Contact

Contact opnemen met dit bedrijf

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews

Beoordeling Koetshuis de Haar.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3455 RR
Haarzuilens

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
Scroll naar top