LeidscheRijnWijn.nl

LRWWebwinkel Leidscherijnwijn.nl heeft de lekkerste wijnen speciaal geselecteerd voor de inwoners van Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern, Haarzuilens en directe omgeving.

Leidscherijnwijn.nl verkoopt heerlijke wijnen voor een betaalbare prijs, al vanaf € 4,95 per fles. Als u niet kunt kiezen, bieden wij u ook een proefdoos aan, waarin 6 verschillende rode of witte wijnen in zitten. Uiteraard worden de bestelde wijnen gratis bij u aan de deur bezorgd op afspraak.

 

lrw voordelen

Wijnproeverijen – Onder leiding van een gediplomeerd Sommerlier proeft u 8 verschillende wijnen uit diverse landen. De Sommelier legt uit hoe u hoort te proeven, vertelt kort en bondig over de wijnen en hoe de wijn gemaakt wordt. Hij neemt alle benodigdheden mee naar uw locatie. Deze proeverij is mogelijk in combinatie met lekkere hapjes of een kaasplateau, maar ook een wijn –spijs proeverij behoort tot de mogelijkheden. In samenwerking met Chef Nicolas, Chef à La Maison, die op locatie de spijzen zal verzorgen. De Sommelier zal bij iedere gang een bijpassende wijn schenken en uiteraard geeft hij daarbij een toelichting. Tijdens deze proeverij is er ruimte voor discussie en vragen over de wijnen en de spijzen. Ook hebt u de gelegenheid om de geproefde wijnen tegen een gereduceerde prijs te bestellen.

Prijzen – Een proeverij is mogelijk v.a. minimaal 6 personen, of minimaal €135,-

Wijn proeverij 8 wijnen € 22,50
Wijn proeverij 8 wijnen met hapjes € 27,50
Wijn-spijs proeverij € 45,00

Hierboven staat een aantal mogelijkheden voor proeverijen beschreven, maar in overleg is er natuurlijk veel meer mogelijk. Neemt u gerust contact met ons op.

Locatie

Contact

Contact opnemen met dit bedrijf

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews

Beoordeling LeidscheRijnWijn.nl.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3544 LL
Utrecht
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
Scroll naar top