Oei voor Groei

Klaar voor de wereld van morgen?

Bent u als leidinggevende, professional of ondernemer al voorbereid op de nieuwe wereld waarin de kracht van verbinding centraal staat en traditionele structuren voor samenwerken en leiderschap niet meer toereikend zijn? Of ervaart u dat u en uw organisatie nog teveel vastzitten in vertrouwde, maar steeds meer beperkende patronen?

Heeft u al de balans gevonden in het korte termijn presteren en het realiseren van uw lange termijn ambities? U en uw collega’s zullen niet de eerste zijn die geleefd worden door de waan van de dag en te weinig toekomen aan het realiseren van de ambities en diepere verlangens van uw klanten, uw organisatie en, niet in de laatste plaats, die van uzelf.

Verbinding van duurzame groei en korte termijn resultaten vraagt om verlegging van de focus naar de essentie en zien wat zich boven en onder de waterspiegel afspeelt; bewust zijn van gedragspatronen en inzicht in wat uw organisatie en haar medewerkers, partners en klanten drijft en met elkaar verbindt.

Oei voor Groei en zijn partners willen u hier graag bij ondersteunen: gedreven, respectvol, met oog voor mens en resultaat. Zodat u klaar bent voor de toekomst: samen naar meer resultaat, met meer gemak en meer vrijheid!

Zowel professioneel als persoonlijk groeien met meer resultaat, meer gemak en meer vrijheid? Oei voor Groei (www.oeivoorgroei.nl) begeleidt u graag! Meer dan 15 jaar bedrijfservaring in business & personal coaching, advies, training en procesbegeleiding!

Bel (0633794681) of mail ([email protected]) voor een inspirerende ontmoeting…

Locatie

Contact

Contact opnemen met dit bedrijf

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews

Beoordeling Oei voor Groei.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3452 AA
Vleuten
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar top