Schoonheids en pedicure salon Jalila

Schoonheids en pedicuresalon Jalila is sinds 2001 een begrip in Langerak in Leidsche Rijn. De gezichtsbehandelingen met produkten van Dr. Spiller en de uitgebreide pedicurebehandelingen zijn heerlijk ontspannend.

Gezichtsbehandelingen met de produkten van Dr. Spiller
De Dr. Spiller behandeling begint met een reiniging met overheerlijke warme compressen,een oppervlakte reiniging, een peeling en vervolgens een dieptereiniging. Bij deze behandeling zit epileren, harsen of verven inbegrepen. Ter afsluiting krijg je een heerlijke massage en een gezichtsmasker aangepast aan jouw huid.

Jalila werkt met de milde producten van Dr. Spiller met een hoge concentratie werkstoffen met natuurlijke ingredienten zoals aloë vera, algen, zeezouten, vitamines, hyaluronzuur en verfijnde oliën.

Schoonheidssalon Jalila is aangesloten bij het ANBOS (Branche Organisatie Schoonheidsverzorging )

Pedicurebehandeling voor de diabetische voet
Mensen met diabetes moeten extra goed zorgen voor hun voeten. Als er eenmaal wondjes of andere problemen ontstaan, is het moeilijk om de voeten weer gezond te krijgen. Jalila is een gespecialiseerde pedicure in verzorging van de diabetische voet. Ze volgt regelmatig cursussen om de nieuwste ontwikkelingen op de voet te volgen.

Pedicuresalon Jalila is aangesloten bij Provoet, brancheorganisatie voor de pedicure, en staat geregistreerd bij het KRP (KwaliteitsRegister voor Pedicures). Dit maakt dat in veel gevallen dat diabetespatienten de behandeling vergoed krijgen.

Of je nu komt voor een ontspannende gezichtsbehandeling of een weldadige of noodzakelijke pedicurebehandeling, je bent altijd van harte welkom in de salon van Jalila.

Locatie

Contact

Contact opnemen met dit bedrijf

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews

Beoordeling Schoonheids en pedicure salon Jalila.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3544 rc
utrecht
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
Scroll naar top