Sportcentrum Oudenrijn

Topfit in een supersfeer!!

Het enige sportcentrum in Leidsche Rijn waar voor iedereen wat te beleven is.

Sportcentrum Oudenrijn is een multifunctioneel sportcentrum voor het hele gezin waar kwaliteit, sfeer en gezelligheid hoog in het vaandel staan.

Gelegen in het hart van Leidsche Rijn en 360 dagen per jaar open. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid en het is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. In het Grand café kunt u na inspanning altijd gezellig ontspannen onder het genot van een drankje en/of hapje.

Sportcentrum Oudenrijn beschikt over Fitness & Health, 5 binnen tennisbanen, 6 buitentennisbanen, 3 squashbanen, sportzaal met tribune en een Grand café.

Topfit in een supersfeer!!

Diensten

Wat is BODYSHAPE?
Een low-impact aerobicles waarbij aandacht word besteed aan het conditionele gedeelte en aan spierversterkende oefeningen. De opzwepende muziek maakt de bodyshape fun! Door de spierversterkende oefeningen wordt het spieruithoudingsvermogen groter. Ook de kracht en de lenigheid nemen toe.
De kracht van BODYSHAPE
Er wordt extra aandacht besteed aan de drie B’s: Billen-, Benen- en Buikspieren. Bodyshape is een conditietraining op muziek waarbij de nadruk ligt op spierversterkende oefeningen. Daarbij wordt ook gebruik gemaakt van materialen om de weerstand te vergroten, zoals gewichtjes en elastieken.
Voor wie is BODYSHAPE?
BODYSHAPE is voor iedereen geschikt die op muziek kan bewegen. Bodyshape is een resultaatgerichte les die zowel geschikt is voor beginners als voor gevorderden. Het is een simpele en doeltreffende workout voor het hele lichaam, zonder ingewikkelde choreografie.

Locatie

Contact

Contact opnemen met dit bedrijf

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews

Beoordeling Sportcentrum Oudenrijn.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3451 HG
Vleuten

Openingstijden

Maandag
07:00
23:00
Dinsdag
08:30
23:00
Woensdag
07:00
23:00
Donderdag
08:30
23:00
Vrijdag
08:30
23:00
Zaterdag
08:30
17:00
Zondag
08:30
17:00

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2021 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar top