Summer Event 2012 in Vleuterweide

<a href=”https://www.vleuterweide.nl/actueel/geen-categorie/summer-event-2012-vl/attachment/summereventposter_1/” rel=”attachment wp-att-7998″><img class=”alignnone size-medium wp-image-7998″ src=”https://www.vleuterweide.nl/wp-content/uploads/Summereventposter-01-212×300.jpg” alt=”” width=”212″ height=”300″ /></a>

Vleuterweide – Sinds enkele jaren wordt op iedere zondagochtend om 9.00 uur gevoetbald door een groep sportieve vrienden uit de wijk: de Voetbal Vrienden Vleuterweide. Dat gebeurt op een kunstgrasveld naast buurtcentrum De Weide Wereld. Weer en wind worden getrotseerd om zich te wijden aan de passie die hen verbindt: het voetbalspel.

<strong>Dit jaar organiseren zij op zaterdag 25 augustus van 8.00 – 24.00 uur het Summer Event 2012!</strong>

Lekker voetballen, sportclinics, een gezellige braderie en een loterij. En, voor alle bewoners en/of ondernemers in Vleuterweide zijn er allerlei mogelijkheden om zelf iets te laten zien of eigen product of dienst te promoten.

<strong>Goed doel. </strong>Het Summer Event Vleuterweide heeft gekozen voor een lokaal en herkenbaar goed doel: medisch Kinderdagverblijf De Ster in Vleuterweide. Bewegen en gezondheid is van even groot belang voor kinderen met een lichamelijke handicap. De Ster wil graag een speeltoestel aanschaffen. De opbrengsten van het Summer Event zouden een grote stap in de goede richting kunnen zijn.

<strong>Overige sporten en clinics. </strong>Overdag zullen er, naast voetbal, ook andere sporten aangeboden worden in de vorm van clinics: zumba-dansen m.m.v. NL Dance, de nieuwste rage bossabal (volleybal met trampoline) etc. Jim Sports verzorgt een aantal uitdagende sportonderdelen met een opblaasbare stormbaan. Voor de kleintjes zijn er springkussens.

<strong>Braderie en marktplaats. </strong>Oud en vertrouwd is het marktplaats gedeelte, waar bewoners van Vleuterweide en ZZP-ers uit de wijk hun kwaliteiten kunnen laten zien. Ook de loterij is weer een belangrijk onderdeel van het geheel.

<strong>Barbecue en feestavond met kinderdisco. </strong>De dag wordt in buurtcentrum De Weide Wereld feestelijk afgesloten met een spetterende barbecue en een feestavond met o.a. een kinderdisco. De bewoners kunnen zich hier vooraf voor intekenen.

<strong>Aanmelden? Als bewoner, vrijwilliger of mogelijkheden voor ZZP-ers en ondernemers. </strong>Voor meer informatie over dit evenement of aanmelden als deelnemer. Inschrijvingen voor het voetbaltoernooi als individu of als team, voor de marktplaats als ZZP-er of ondernemer, voor de barbecue en feestavond via <a href=”https://www.summereventvleuterweide.nl”>www.summereventvleuterweide.nl</a>.

Iedereen is welkom!

&nbsp;

Locatie

Contact

Contact opnemen met dit bedrijf

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews

Beoordeling Summer Event 2012 in Vleuterweide.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
Scroll naar top