Uitbreiding spreekuren Zorgpoort Leidsche Rijn

Het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis heeft het aantal spreekuren op de locatie Zorgpoort Leidsche Rijn in winkelcentrum Vleuterweide uitgebreid. Patiënten kunnen nu op meerdere dagen terecht voor een afspraak bij de chirurg of gynaecoloog. Nieuw zijn de spreekuren bij de Geriater en de Hoofdpijnpoli.

Op donderdagmorgen kunnen patiënten met hoofdpijnklachten in Zorgpoort Leidsche Rijn terecht bij de hoofdpijnpoli. Tijdens het eerste consult stelt de neuroloog de diagnose vast, mede aan de hand van een vooraf ingevulde vragenlijst en hoofdpijndagboek. Soms is aanvullend onderzoek nodig voordat een definitieve diagnose gesteld kan worden. Patiënten hebben een verwijzing van de huisarts nodig.

Kwetsbare ouderen kunnen op vrijdagmiddag terecht bij de klinisch geriater in Zorgpoort Leidsche Rijn. De geriater behandelt ouderen met meerdere aandoeningen tegelijkertijd. Vaak gaat het om een combinatie van lichamelijke, psychische en sociale problemen. De geriater betrekt daarbij alle facetten van de ouder wordende patiënt. Patiënten hebben een verwijzing van de huisarts nodig. Voor het eerste bezoek wordt ruim de tijd genomen en vindt bij voorkeur plaats in aanwezigheid van een naaste (partner/kind) van de oudere patiënt.

Zorgpoort Leidsche Rijn is een zorglocatie van het Hofpoort Ziekenhuis en is gevestigd in winkelcentrum Vleuterweide aan de Middenburcht 116. Patiënten kunnen hier snel terecht bij een groot aantal poliklinieken en verschillende zorgpartners. Daarnaast kunnen patiënten op verwijzing binnenlopen voor diverse onderzoeken en bloedprikken. Meer informatie over Zorgpoort Leidsche Rijn is te vinden op: www.zorgpoortleidscherijn.nl.

Locatie

Contact

Contact opnemen met dit bedrijf

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews

Beoordeling Uitbreiding spreekuren Zorgpoort Leidsche Rijn.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
Scroll naar top