UVV Tennis

Nog geen lid van UVV Tennis en benieuwd wat de tennisvereniging je allemaal zou kunnen bieden? Dan biedt dit bericht een compacte beschrijving van de vereniging en een overzicht van de informatiebronnen die je zou kunnen aanboren. Maar beter nog is het misschien om rechtstreeks een van de (bestuurs)leden te benaderen om direct eventuele vragen te stellen … of kom gewoon eens kijken op ons mooie park, gelegen aan de Parkzichtlaan 201 in Vleuten, bij sportpark De Paperclip, middenin Leidsche Rijn!
UVV Tennis beschikt over 6 mooie kunstgrasbanen, die het gehele jaar door bespeelbaar zijn, dus ook in de winter! De tennisvereniging is aangesloten bij ASV UVV en maakt samen met honk- en softbal, voetbal en volleybal gebruik van de faciliteiten van Sportcafe de Paperclip. De tennisvereniging heeft daarnaast sinds 2010 ook een eigen wachtruimte en aangrenzend terras. De wachtruimte is voorzien van toiletten, een keukenblok, omkleedfaciliteiten en zitgelegenheid, en leden en bezoekers kunnen er aangenaam vertoeven voor, tussen en na de wedstrijden. 

Activiteiten / kalender

Medio 2011 telt UVV Tennis ruim 400 leden, waarvan ongeveer een kwart bestaat uit jeugdleden. Met een gevarieerde activiteitenkalender biedt UVV Tennis alle verschillende doelgroepen binnen de vereniging leuke, gezellige en zowel recreatieve als competitieve activiteiten aan. Zo wordt het nieuwe tennisseizoen in april jaarlijks geopend met een groots openingstoernooi, er zijn clubkampioenschappen, een diplomatoernooi of een filmavond voor onze jongste leden, wekelijks is er een label- (of toss-)avond op donderdagavond vanaf 19.30 uur en op zondagmiddag vanaf 12.00 uur en uiteraard het jaarlijkse UVV OPEN. Klik hier voor de volledige activiteitenkalender.

KNLTB-competitie

Naast de reguliere activiteiten biedt UVV Tennis zowel de jeugd- als de seniorleden om deel te nemen aan de KNLTB-voorjaars- en/of najaarscompetitie. De voorjaarscompetitie vindt plaats vanaf begin april tot eind mei; aanmelding geschiedt doorgaans in de maand november daaraan voorafgaand. De najaarscompetitie beslaat de periode medio september – medio oktober; aanmelding hiervoor is meestal in de maand juni van hetzelfde jaar. Je kunt je opgeven met een heel team, eveneens is het mogelijk om op individuele basis aan te melden, dan word je ingedeeld in een team. En het is ook mogelijk om reservespeler te zijn en op invalsbasis mee te doen. De technische commissie vormt het aanspreekpunt voor de competitie; voor vragen kun je terecht op het mailadres [email protected].

Lidmaatschap en contributie

UVV Tennis kent geen wachtlijsten, geen inschrijfgeld en geen bardiensten. Wil je meer weten over hoe je lid kunt worden, wat de contributiebedragen zijn of hoe je de ledenadministratie kunt bereiken, klik dan hier. Op de pagina over het lidmaatschap en eveneens onderaan deze pagina is tevens een digitaal informatieboekje te vinden, dat je kunt downloaden. Hierin vind je heel veel informatie over UVV Tennis samengevat. Ook heeft UVV Tennis een lijst van meest gestelde vragen over het lidmaatschap (en de antwoorden daarop) samengesteld.

Tennislessen

Uiteraard kun je ook tennislessen volgen via UVV Tennis. Lidmaatschap van UVV Tennis is wel een voorwaarde om deel te kunnen nemen aan de lessen. De organisatie daarvan is uitbesteed aan Tennismatching. Inschrijving voor de tennislessen geschiedt via een digitaal inschrijfformulier. Klik hier voor meer informatie of voor de contactgegevens van Tennismatching.

Maak kennis met tennis

Speciaal voor de jeugd is er ook een kennismakingspakket: Maak Kennis met Tennis. Hiermee kunnen zijn uitproberen of ze tennissen leuk vinden, zonder dat ze direct lid hoeven te worden. Het pakket bestaat uit 3 lessen en voor de kinderen t/m 12 jaar is dat inclusief een racket dat zij na afloop mogen houden. Kijk hier voor meer info over Maak Kennis Met Tennis. Inschrijving gebeurt eveneens via www.mytennismatching.nl

Locatie

Contact

Contact opnemen met dit bedrijf

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews

Beoordeling UVV Tennis.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3451 GX
Vleuten
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
Scroll naar top