Verloskundigenpraktijk De Lekbrug

DeLekbrugOnze praktijk verleent eerstelijns verloskundige zorg in de regio Utrecht; Leidsche Rijn (Het Zand, Parkwijk, Terwijde, Langerak, De Woerd, De Wetering, Grauwaart, De balije, HogeWeide, Veldhuizen, Vleuterweide), Vleuten en de Meern.  De spreekuren worden dagelijks verricht in Leidsche Rijn.

De naam staat dan ook voor meer: Liefde, Evaring, Kennis, Begeleiding, Respect, Uniek en Geboorte zijn onze kernwoorden!
Door onze liefde voor de verloskunde te combineren met ervaring en kennis, begeleiden wij iedereen op een respectvolle en unieke manier tijdens de zwangerschap, geboorte en kraamtijd.

Zwanger
Het moment waar je misschien al een tijd naar uit hebt gekeken is daar: de test positief en je bent zwanger. Sommige vrouwen beleven hun zwangerschap als een enorm feest en lopen met hun hoofd in de wolken. Zonder klachten, blij en gelukkig met een nieuw klein wezentje in hun buik. Vol verwachting uitkijkend naar het moment van bevalling. Het andere uiterste komt ook voor. Twijfels over gezondheid van de baby, de angst voor de bevalling, onzekerheid over de toekomst en het moederschap. Een beetje twijfel of angst is niet gek. Bij de meeste aanstaande moeders zullen de verschillende gevoelens elkaar afwisselen. Het is namelijk nogal wat, een zwangerschap. Al die hormonen die nu tijdens de zwangerschap door je lijf spoken zijn in ieder geval vaak goed voor wat stemmingswisselingen. Je lijf verandert in een razend tempo en vooral bij een eerste zwangerschap gaat er ook nogal wat veranderen in je leven.

Je bent niet meer alleen maar krijgt de verantwoording voor een kind. Sterker nog, je hebt die verantwoordelijkheid nu al, er groeit een nieuw leven in je buik waarvoor je gezond moet gaan leven.

We zijn niet verbonden aan één ziekenhuis.
Als je in het ziekenhuis wilt bevallen of als er tijdens de zwangerschap of bevalling een indicatie ontstaat om met de gynaecoloog te overleggen, houden we rekening met de voorkeur van jullie als aanstaande ouders voor een bepaald ziekenhuis.

Wij werken nauw samen met St. AntoniusAlnatal in Nieuwegein, het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis in Woerden en hetDiaconessenhuis in Utrecht.

In St. AntoniusAlnatal en het Hofpoort Ziekenhuis zijn we actief binnen het Verloskundige Samenwerkings Verband waarin gynaecologen en verloskundigen met elkaar protocollen ontwikkelen en de verloskundige zorg nauwkeurig op elkaar afstemmen. De gynaecologen van beide ziekenhuizen komen ook regelmatig in onze praktijk met als doel de zorg voor specifieke cliënten met ons te kunnen bespreken.

Locatie

Contact

Contact opnemen met dit bedrijf

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews

Beoordeling Verloskundigenpraktijk De Lekbrug.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar top