Vida Vitaal

De filosofie van Vida Vitaal luidt: Gewoon weer lekker in je vel. Wat je doel ook is, vaak komt de kern van je verlangen terug bij deze oneliner. Om deze filosofie na te streven help ik mensen bij het verliezen van gewicht en het aanleren van een nieuw gedragspatroon, zodat je leert hoe je resultaat kunt behouden en daar voor altijd van kunt blijven genieten.

Om dat te bereiken ontwikkelde ik een drie-stappenplan. Gefundeerd met de juiste informatie, kennis en mijn eigen ervaringen neem ik je mee op reis. Een reis die een grote verandering teweeg kan brengen. Want daar ligt de sleutel van jouw succes; verandering! Dat klinkt voor veel mensen als een eng woord, ik weet het. Maar het is het zo waard! Trust me, ik viel zelf 40 kilo af met deze methode en ben al meer dan 10 jaar op gewicht. De kennis die ik op deed tijdens mijn eigen reis deel ik nu met jou. Zodat jij ook ditzelfde succes kunt ervaren!

Naast het verliezen van gewicht heb ik een aantal apparaten die dit proces kunnen ondersteunen of die jou kunnen helpen wanneer je niet direct kilo’s kwijt wilt, maar wel wat strakker in je vel wilt zitten. Hiervoor gebruiken we de TEI -die op een revolutionaire manier elektro-en infrarood stimulatie combineert- of de Cryoshaper -die door middel van 360 graden bevriezing in drie behandelingen afrekent met lastige vetophopingen-.

Ben je benieuwd geworden wat de diensten van Vida Vitaal voor jou kunnen betekenen? Ga naar onze website www.vidavitaal.nl of neem vrijblijvend contact op via 0645300470 of [email protected].

Locatie

Contact

Contact opnemen met dit bedrijf

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews

Beoordeling Vida Vitaal.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3543
Utrecht

Related Companies

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2021 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar top