Voetbalvereniging SV Nieuw Utrecht

SV Nieuw Utrecht (voorheen UTS) is inmiddels een bekende naam in het amateurvoetbal in de regio Utrecht en de verre omgeving.

SV Nieuw Utrecht investeert al jaren succesvol in haar jeugdopleiding en verwacht daar de komende seizoenen de revenuen van terug te zien bij haar eerste elftal.

Maar SV Nieuw Utrecht is meer dan dat. Nadat de club begin negentiger jaren een moeilijke periode doormaakte zit SV Nieuw Utrecht alweer enige jaren in de lift. Daarbij wordt een tweesporenbeleid gevoerd: Traditioneel is SV Nieuw Utrecht een club bij uitstek van getalenteerde voetballers die zich maximaal willen ontplooien. Dat blijft ook in de toekomst zo, sterker nog: de club heeft 2 top trainers binnen gehaald om voetbalprestaties verder te verbeteren.

Maar SV Nieuw Utrecht wil ook voor de recreatieve speler een aantrekkelijke club zijn. De vereniging wil haar leden maximaal plezier bieden.
Door veel en leuke voetbalactiviteiten te ondernemen, door het contact tussen de leden onderling te stimuleren, door intern goed te communiceren en door goede basisvoorzieningen te realiseren.

Daarmee groeit de kwaliteit en ook het imago en de aantrekkingskracht van de club. Het kan niet anders of dit leidt op termijn tot verdere groei: meer leden, meer sponsors, meer mogelijkheden, betere prestaties, meer plezier.
Interne gesprekken hebben aangetoond dat de SV Nieuw Utrecht veel waardering krijgt van haar leden. Maar ook werd duidelijk dat er nog het nodige te verbeteren valt. Daar wordt inmiddels hard aan gewerkt. De clubleiding wordt daarbij gesteund door een groeiend aantal enthousiaste vrijwilligers. Resultaten kunnen dan ook niet uitblijven.

Het is goed voor de club en dus voor haar leden. Maar het is ook goed voor de omgeving. Want een florerende vereniging is belangrijk in een samenleving waarin gemeenschapszin minder geworden is.
Daarom biedt SV Nieuw Utrecht niet alleen ruimte voor prestatie voetbal maar wil zij ook de plek zijn waar mensen elkaar ontmoeten. Waar plezier gemaakt wordt, waar altijd iets te beleven valt. Waar iedereen op een goede manier met elkaar omgaat: spelers, trainers, vrijwilligers, donateurs, sponsors, supporters en bestuurders.

De eerste bewijzen dat we op de goede weg zitten zijn er al, gezien het groeiend aantal jeugdleden, vrijwilligers en sponsors. Niets stimuleert meer dan dat. Kortom een vereniging waar iedereen zich thuis voelt.

Locatie

Contact

Contact opnemen met dit bedrijf

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews

Beoordeling Voetbalvereniging SV Nieuw Utrecht.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3545 EA
Utrecht
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar top