Zorgpartners gezocht

Zorgpoort Leidsche RijnBent u op zoek naar uitbreidingsmogelijkheden in de snelgroeiende wijk Leidsche Rijn? Het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis heeft speciaal voor zorgaanbieders in Zorgpoort Leidsche Rijn op de 1e etage nog een flexibele spreek/behandelkamers te huur. De locatie is zeer centraal midden in winkelcentrum Vleuterweide aan de Middenburcht 98-116.

Eerste en tweedelijnszorg
In Zorgpoort Leidsche Rijn wordt eerste- en tweedelijnszorg laagdrempelig en dicht bij de patiënt aangeboden. Kernwoorden van het serviceconcept zijn: gastvrij, dichtbij, laagdrempelig, goed bereikbaar en snel toegankelijk. De locatie is multifunctioneel ingericht, zodat door meerdere zorgaanbieders gebruik gemaakt kan worden van dezelfde ruimte. De ontvangst en wachtruimte is voor alle partijen centraal gesitueerd.

Poliklinieken en onderzoeken
De poliklinieken van het Hofpoort Ziekenhuis bevinden zich op de tweede etage. Patiënten kunnen hier SNEL terecht voor consulten en kleine verrichtingen. Ook kunnen patiënten zonder afspraak binnenlopen voor diverse onderzoeken. Daarnaast zijn er diverse andere zorgverleners (huisartsenpraktijk, fysiotherapeut, diëtist, etc) gevestigd in Zorgpoort Leidsche Rijn

Partners gezocht
Het Hofpoort Ziekenhuis zoekt partners uit de eerste lijn die gezamenlijk een multidisciplinair zorgconcept en specifieke zorgarrangement willen neerzetten, gericht op de bewoners van deze jonge wijk. Zoekt u een praktijkruimte die goed bereikbaar en toegankelijk is? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met T 030 666 84 08.

Locatie

Contact

Contact opnemen met dit bedrijf

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews

Beoordeling Zorgpartners gezocht.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3452 MT
Vleuten

Tags

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar top