Ben jij nieuwsgierig? Dan zoeken wij jou!

Wil jij altijd op de hoogte zijn van de nieuwtjes in de wijk Vleuterweide? Lijkt het je leuk om bij een krant te werken, te coördineren, organiser enof te schrijven? Of wellicht 4 x perjaar een paar straten te bezorgen?
WijKrant Vleuterweide is met grote spoed op zoek naar uitbreiding vande redactie. Voor het voortbestaan van deze krant is het noodzakelijk dat wede redactie versterken, vooral omdatwe nu sinds enige tijd geheel zelfstandig opereren. Deze krant komt geheel door de inzet van vrijwilligers tot stand. Redactie en de bezorging gebeurt uitsluitend door gemotiveerde wijkbewoners.
Het is een leuke en dankbare taak in een gezellig team. Wijvinden het belangrijk onze buurt op dehoogte te houden van nieuwtjes, achtergrondinformatieen leuke wetenswaardigheden.Heb jij wat tijd over dieje zou willen inzetten ten behoeve vanje wijk, neem dan snel contact met onsop: [email protected]
De werkzaamheden kunnen in overleg bepaald worden, bv. coördinatie, redigeren, artikelenschrijven etc. Ook zoeken wij voor enkele (nieuwe) wijken nog bezorgers. Wij hopen van je te horen zodat we ook in 2011 de WijKrant op de mat kunnen laten vallen.
Redactie WijKrant Vleuterweide ([email protected])
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar top