Berlijnplein wordt Stadscamping RAUM

In plaats van afreizen naar het buitenland, moeten veel mensen dit jaar kiezen voor een vakantie in eigen stad. Voor een echte ‘staycation’ ervaring kan je vanaf vrijdag 17 juli t/m zondag 30 augustus terecht bij de jaarlijks terugkerende stadscamping RAUM op het Berlijnplein. De feestelijke opening vindt plaats van vrijdag 17 t/m zondag 19 juli. Daarna is de camping zes weken geopend voor iedereen in de stad die van het campingleven wil genieten. Spelen doe je bij RAUM, slapen doe je thuis. 

Van levensgroot Twisterspel tot natuurwandeling

Vanaf de start van de zomervakantie, vrijdag 17 juli, wordt het hele Berlijnplein omgetoverd tot campingterrein. Van volleybalveld tot campingwinkel, van levensgroot Twisterspel tot een rondleiding over natuur in de vinex: deze zomer hoef je voor een heus campinggevoel niet de stad uit. Na het openingsweekend is er elke week voor alle leeftijden genoeg te beleven. Inschrijven kan via de website of, zoals dat hoort op de camping, via het prikbord bij de campingwinkel.

Laagdrempelig

Stadslab RAUM wil met de stadscamping een alternatief bieden voor mensen die dit jaar niet op vakantie kunnen, maar ook een laagdrempelige manier bieden om elkaar in de stad te ontmoeten. En dat is terug te zien in de programma’s: van levensgroot Twisterspel tot verhalen uitwisselen rondom het kampvuur. De stadscamping biedt talloze mogelijkheden om je buurt-, stad- en wijkgenoten te leren kennen. De activiteiten zijn gratis bij te wonen en het aanbod is voor alle leeftijden.

“De camping is bij uitstek een plek waar je nieuwe mensen ontmoet, waar spelen, ontmoeten en ontdekken centraal staat. Met de stadscamping willen we dit gevoel  onderdeel laten uitmaken van de stad” – Donica Buisman, directeur RAUM  

Openingsweekend

Tijdens het openingsweekend van vrijdag 17 juli t/m zondag 19 juli kan je een voorproefje nemen van wat er deze zomer zoal te zien en beleven is. De stadscamping wordt vrijdagavond geopend met een BBQ, quiz en campingdisco en er is een gratis toegankelijk programma vol workshops en andere activiteiten. Kijk op www.raumutrecht.nl/stadscampingraum voor het programma en het reserveren voor activiteiten.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar top