Bezoek Restaurant Zuiver tijdens de Open Toptrouwlocatie Route

zuiverWie trouwplannen heeft, houdt zondag 28 september a.s. van 12:00 uur tot 17:00 uur vrij in de agenda. Want dan vindt wederom de Open Toptrouwlocatie Route plaats. Meer dan 1.000 bruidsparen bezichtigen vrijblijvend meer dan 250 locaties, verspreid over heel Nederland. Zij zijn op zoek naar dat ene, speciale gevoel: hier willen wij trouwen!

De Open Toptrouwlocatie Route is de nationale dag waarop het oriënteren naar trouwlocaties centraal staat. Bruidsparen kunnen zonder afspraak binnenkomen en naar hartenlust rondkijken, de sfeer proeven en zelf indrukken opdoen. Bruidsparen maken massaal gebruik van dit initiatief. De route is vooral succesvol te noemen vanwege de inzet van alle deelnemende locaties: zij openen hun deuren, kleden de locatie aan en geven alle bruidsparen een warm welkom. Sommige trouwlocaties gaan zelfs zo ver dat zij de trouwceremonie in scène zetten, speciaal trouwvervoer regelen of iedereen champagne en wedding cakes aanbieden. Locatieadviseur Marja de Hoon van Toptrouwlocaties.nl: “Dankzij de effort van de deelnemende locaties kunnen bruidsparen ook werkelijk het gevoel krijgen ‘hier willen wij trouwen’. Een gezamenlijke inspanning van Toptrouwlocaties.nl en de vele trouwlocaties zorgt ervoor dat bruidsparen een goede indruk krijgen van wat het Nederlandse trouwlocatielandschap te bieden heeft.

Zuiver: Heerlijk gastvrij!

Ook Restaurant Zuiver doet dit jaar weer mee aan de Open Toptrouwlocatie Route. Deze middag wordt speciaal voor u de rode loper uitgerold en worden de beste bubbels voor u klaargezet. Onze gastheer Jerrie Verleg staat de gehele middag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Jerrie zal u met veel passie en plezier laten zien waarom Zuiver alom worden gezien als een van de ‘toptrouwlocaties’ van de regio! Tevens geeft hij u graag en geheel vrijblijvend een rondleiding.

Bruidsparen ontvangen een Rituals cadeaupakket t.w.v. € 48,50

Alle bruidsparen die n.a.v. de Open Toptrouwlocatie Route hun locatie vinden en dit via de site van Route doorgeven, ontvangen een Rituals Laughing Buddha cadeaupakket t.w.v. € 48,50. Tevens verloot elke locatie een prijs en maakt één van de bruidsparen kans om de trouwlocatie terug te winnen t.w.v. € max. € 10.000,-. De verloting vindt plaats onder de bruidsparen die de locaties hebben bezocht tijdens de Route.

Aanmelden Bruidsparen

Aanmelden voor de Open Toptrouwlocatie Route kan op www.opentoptrouwlocatieroute.nl. Wie zich registreert, dingt meteen mee naar de prachtige prijzen. Op de website is ook een uitgebreid overzicht te vinden van de deelnemende locaties en uiteraard meer informatie over de actie.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
Scroll naar top