Biologische Thaise maaltijden van Soi35 Thai Food

Naast de “normale” maaltijden heeft u bij Soi35 Thai Food ook altijd de keuze uit 100% halal, vegetarisch of biologisch. Deze maand willen wij u graag iets meer vertellen over onze biologische Thaise dagmenu’s.

Biologisch is dé manier om lekker en divers eten te produceren met respect voor de natuur, zonder chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest. Soi35 Thai Food heeft voor haar biologische kip, gekozen voor pluimveehouderij boer Bakx. Deze biologische kippen bevatten geen antibiotica; Uniek in Nederland!

De biologische landbouw in Thailand staat nog in de kinderschoenen. Soi35 Thai Food heeft een samenwerking met Onoff spices!, de eerste en tot nu toe enige importeur in Nederland van Thaise biologische producten. De producten van onoff spices! worden biologisch geproduceerd en voldoen aan alle Europese normen voor biologische voedselwaren. De landbouw- gronden zijn vóór aanvang van de biologische landbouw nooit eerder met gifstoffen bewerkt. Tijdens de landbouw worden enkel en alleen natuurlijke middelen gebruikt. De landbouwproducten bevatten daarom geen kunstmatige groei- of bestrijdingsmiddelen. Bij verscheping van Thailand naar Nederland is de lading altijd traceerbaar via een apart certificaat. En tenslotte heeft ook de magazijnruimte van Onoff Spices! in Nederland de juiste certificering. De hele keten, van boer tot bord, is daarmee gecertificeerd.

U heeft al een biologische maaltijd vanaf €9,95. Ik zou zeggen:”eet gezond, eet biologisch”

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar top