Boek over ondernemers in Leidsche Rijn

Het ondernemersklimaat in Leidsche Rijn is iets om trots op te zijn. Daarom staan passie en vakmanschap centraal in het boek Leidsche Rijn onderneemt! waarin 40 ondernemers uit Leidsche Rijn in de spotlight worden gezet in prachtige fotoportretten en korte, kenmerkende verhalen.

Een boek dat gezien mag worden
Het boek gaat Leidsche Rijn onderneemt! heten en moet een bewaarfunctie krijgen; een chique uitstraling, ingebonden en gedrukt op glossy papier met sprekende zwartwitfoto’s. De rode draad door het boek is passie voor ondernemerschap, bevlogenheid, trots en natuurlijk Leidsche Rijn.

Publiciteit en je netwerk vergroten
Ben (of ken) jij een leuke, interessante ondernemer die een verhaal te vertellen heeft? In een tijd waarin netwerken en personal branding zo belangrijk is, is dit boek een ludieke manier is om publiciteit te krijgen en tegelijkertijd te profiteren van het netwerk van de andere ondernemers.

Iedereen die zich laten portretteren, neemt namelijk minimaal 20 boeken af en geeft deze als (relatie)geschenk weg. Zo geef je je decemberpresentje een persoonlijk tintje mee en zet je jezelf tevens in de spotlight bij collega’s en hun relaties.

Waarom dit boek?
De auteurs, fotografe Pauline Seij (KlikKlak.nu) en tekstschrijver Gemma Steeman (Tekstbureau Zegge & Schrijve) zijn zelf ondernemers in Leidsche Rijn en vonden dat het hoog tijd werd om te laten zien hoe veelzijdig Leidsche Rijn is.

Zij hoorden steeds vaker mooie verhalen over het ondernemerschap, de lef en creativiteit om door te gaan in een tijd waarin kleine ondernemers steeds meer uit het straatbeeld dreigen te verdwijnen. Elke ondernemer is ooit begonnen vanuit een passie.

Leidsche Rijn onderneemt! is vanaf begin december 2011 verkrijgbaar en zal bestaan uit 40 gevarieerde fotoportretten met ondernemers uit verschillende branches, zowel winkels als dienstverlenend, lang gevestigd en net opgericht, mannen en vrouwen, jong en ouder, oude ambachten en moderne diensten.

Meedoen?
Ondernemers die geïnteresseerd zijn in deelname aan het boek kunnen meer informatie krijgen via de website www.leidscherijnonderneemt.nl en zich daar ook aanmelden. Je kunt ook mailen naar [email protected]

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
Scroll naar top