Burendag in De Vlinderhof

Op zaterdag 27 september is het weer Oranjefonds Burendag in het hele land. De Vlinderhof heeft gekozen voor een actieve Burendag waarop we de handen weer flink uit de mouwen steken om de tuin voor te bereiden op de komende periode. Grote en kleine klussen wisselen elkaar af met tussendoor een kopje koffie en wat lekkers. Naderhand drinken we met z’n allen een borrel en genieten van de tuin.

Lang niet meer of nog nooit in de Vlinderhof geweest? Laat je dan verrassen door de sensationele groei en bloei, een half jaar na de aanplantdagen. Iedere week wordt hard gewerkt door onze vrijwilligers. Op 27 september willen we met een grotere groep aan de slag voor groot najaarsonderhoud. Enkele nieuwe planten er in, onkruid eruit, her en der wat snoeiwerk. Iedereen is welkom, werk voor elk wat wils…

We starten zaterdag 27 september om 13 uur en zullen rond 17 uur in het najaarszonnetje genieten van hopelijk een ‘Indian Summer’ (regen hebben we genoeg gehad tijdens de aanplantdagen). Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Aanmelden niet nodig. Klik hier voor de routebeschrijving.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
Scroll naar top