Business Club Leidsche Rijn

Business Club Leidsche Rijn (voorheen Businessclub De Meern) is in het voorjaar van 2009 een nieuwe richting ingeslagen. De nieuwe BCLR commissie is ambitieus, heeft mooie plannen op stapel liggen en is vastberaden een schitterende business-to-businessclub op te bouwen.
Business Club Leidsche Rijn (BCLR) heeft als doel een regionale ontmoetingsplek te zijn voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in het versterken of uitbreiden van hun zakelijke netwerk.
We organiseren iedere maand een informele bijeenkomst waar u uw collega-ondernemers kan ontmoeten, direct na werktijd en inclusief een hapje eten. Tijdens deze bijeenkomst ligt de nadruk op de mogelijkheid om te netwerken, maar verzorgen we ook interessante, grappige, leerzame of bijzondere presentaties en/of workshops. Hieronder vallen ook korte bedrijfspresentaties van onze leden, zodat u elkaar snel beter leert kennen. Daarnaast worden deze website, het kwartaalmagazine en de maandelijkse e-mailnieuwsbrief actief ingezet om de onderlinge contacten te bevorderen. Op deze website vindt u bijvoorbeeld het smoelenboek, waar alle leden zichzelf kort kunnen voorstellen door middel van een bedrijfsomschrijving, beeldmateriaal en contactgegevens. Verder staan er interviews met leden in het magazine, die u meer informatie geven over waar uw collega-ondernemers zich mee bezighouden. Onze nieuwe leden worden nog eens extra in de spotlights gezet via een introductie in het magazine.
Wat is uw bijdrage?
Een actieve Business Club heeft actieve leden. En dat gaat dan over simpele dingen als laten horen wat u vindt van onze Business Club, eens een idee opperen voor een presentatie of workshop en de leden op de hoogte houden van nieuwe of bijzondere activiteiten binnen uw bedrijf. Daarnaast hopen we u natuurlijk vaak te mogen begroeten tijdens de bruisende bijeenkomsten die we organiseren bij horecagelegenheden in de omgeving en bij onze leden op de (bedrijfs)vloer.
Organisatie
BCLR is de Business Club van V.V. De Meern. De leden van de BCLR commissie zijn dan ook allemaal verbonden aan deze grote en ambitieuze voetbalvereniging in Leidsche Rijn. De nieuwe richting die BCLR is ingeslagen is typerend voor de veranderingen die binnen deze vereniging hebben plaats gevonden in de afgelopen jaren. Met de nieuwe opzet van de Business Club wil de vereniging een groter platform bieden aan haar leden en door middel van sponsoring ook de ambities van V.V. De Meern helpen waar te maken.
Lid worden
Wilt u deel uit maken van dit hard groeiende business-to-business netwerk? Stuur dan een e-mail naar  of neem contact op met Frank van der Steen (06-1437 9950) of Ruud van Klooster (06-2652 0054).
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar boven
Scroll naar top