WINNEN: kaarten voor Circus Herman Renz in Leidsche Rijn!

SHARELIKE_CIRCUSHERMANRENZLeidsche-Rijn.nl en Vleuterweide.nl mogen 2 x 4 tickets weggeven voor de show ‘WOW – World Of Wonders’ van Circus Herman Renz op dinsdag 19 mei om 20:00 uur in het Prinses Amaliapark, Leidsche Rijn. 

SHARE & LIKE deze actie en TAG degene die je mee wilt nemen. Uiterlijk 17 mei worden de winnaars bekend gemaakt.

Circus Herman Renz brengt overweldigend spektakel naar Utrecht

Ook in 2015 presenteert Nederlands Nationaal Circus Herman Renz een geheel nieuw programma met fascinerende dierennummers, adembenemende acrobatiek en clownerie. De show draagt de titel ‘WOW – World Of Wonders,’ waarbij het hooggeëerd publiek kan uitkijken naar magische en onvergetelijke momenten.

Van 19 t/m 25 mei is de show te bewonderen in het Prinses Amaliapark – Monarchvlinderlaan Leidsche Rijn. Milko Steyvers, de welbekende clown en algemeen directeur van het Circus blikt alvast vooruit; ‘WOW staat symbool voor eigentijds en overtreffend circus. De cast die we hebben samengesteld bestaat uit jonge artiesten die laten zien dat de wereld van het circus oneindige inspiratie en vernieuwing biedt; het is een wereld van wonderen!’

WOW13De nieuwe, kleurrijke show van Circus Herman Renz staat dit jaar in het teken van verwondering. Steyvers zocht met zijn team een jaar lang om de juiste artiesten voor deze productie te contracteren. ‘Ze komen uit Australië, Brazilië, Frankrijk, Ierland en Italië… om een kleine greep te nomen. Daarbij vind ik het belangrijk dat er een goede afwisseling is tussen de verschillende disciplines. Van grondacrobatiek en clownerie, tot edele paarden en sensatie in de lucht. De hoofdact dit jaar is de Franse Illusionist Vincent Vignaud. Met verrassende illusies en raadselachtige stunts zorgt hij voor spanning en verbazing.’ Steyvers praat opgetogen over de nieuwste productie van ‘zijn’ circus, waarmee het circusgezelschap door heel Nederland zal touren.

‘Het is ondertussen een goede traditie geworden; we presenteren elk jaar een geheel nieuwe show. Dat is onze kracht en tegelijkertijd vormt het een enorme uitdaging om de voorgaande producties op artistiek gebied te overtreffen. Een goede reden voor het hooggeëerd publiek om ons elk jaar te bezoeken; we vervelen nooit.’                                                                                                                           Zo staan er luchtacrobates van het befaamde Circus-Theater Bingo gepro-grammeerd. Deze formatie zet topacrobaten uit naar circussen over de hele wereld en hun stijl wordt gekenmerkt door de vernieuwende presentatie. ‘Klassiek circus kan wel degelijk eigentijds zijn’ is daarbij de conclusie van Steyvers. Verder ziet het publiek Hula Hoop van Vanessa Labat, adembenemende acrobatiek in de lucht van het Duo Gravity, een sensationele koorddans op de dubbele strakke draad gepresenteerd door Geoffrey Berhault en de welbekende clowns Milko & Joanes. Naast de menselijke artiesten stralen er fraaie Friese hengsten, alpaca’s en vrolijke honden in de circuspiste.

De 2,5 uur durende show wordt omlijst door een echt live orkest en opnieuw is er veel aandacht aan de uitgekiende lichtshow besteed.                                                                  ‘WOW – World Of Wonders’ is een verrassende circusshow en geschikt voor jong en oud; een uniek uitje voor het hele gezin! Kom en beleef de magie van Circus Herman Renz!’ ǀ Meer informatie treft u op www.hermanrenz.nl

Prijzen

Kinderen:
Zijtribune € 12  (Zichtbelemmerde plaats)
Fronttribune € 20
Stalles € 25
Loge € 30
Volwassenen:
Zijtribune € 17  (Zichtbelemmerde plaats)
Fronttribune € 25
Stalles € 30
Loge € 35

Woensdag 20 mei om 15.00 uur & 20.00 uur presenteren we het speciale Family-Ticket:
Logeplaatsen kosten slechts € 15,- p.p. en tribuneplaatsen kosten slechts € 10,- p.p. Ongeacht volwassene of kind.

Reserveren – Kaarten zijn op 4 manieren te bestellen.

  • Online via www.hermanrenz.nl
  • Telefonisch via 0909-50 30 060 (45 cpm) tijdens kantooruren.
  • Circuskassa op speeldagen van 11.00 -17.00 uur en van 19.00 – 20.15 uur.
  • Eventim via 0900-1330 of online via www.eventim.nl

WOW12WOW9WOW4WOW10

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar boven
Scroll naar top