Classico Giro Utrecht – 8 mei 2011

Altijd al een Giro-etappe willen fietsen? Ook nu kan dat! De Classico Giro Utrecht wordt op zondag 8 mei 2011 gereden.
Vorig jaar werd de Giro d’Italia Utrecht georganiseerd. Meer dan 6.000 enthousiaste fietsers stapten die zaterdagochtend op de fiets om 130, 70 of 40 km door het Utrechtse landschap af te leggen. Meer dan 5.000 deelnemers reden in één aaneengesloten peloton de 130 km pelotonstocht, 5.000 roze shirts in een lang lint over de openbare weg, een prachtig gezicht!
De enthousiaste reacties en het aantal fanatieke deelnemers hebben er voor gezorgd dat er een opvolger komt: uiteraard blijven we in Italiaanse sferen met de Classico Giro Utrecht. Deze toertocht start in hetzelfde weekend als de Giro d’Italia. Er zijn drie afstanden: 35, 75 en de 110 km. Deelnemers aan de 110 km ontvangen ook dit jaar weer een speciaal ontworpen shirt.
Inschrijven
Dit keer is er wel een maximum aantal deelnemers van 2500 voor de langste afstand. De 110 km wordt in peloton onder motorbegeleiding gereden. Vol = vol, dus wees er snel bij. De inschrijving start op donderdag 20 januari 2011. Doe jij mee?
Dit unieke wielerevenement wordt georganiseerd door de Provincie en Gemeente Utrecht in nauwe samenwerking met wielerverenigingen. Ook dit jaar wordt met dit evenement het goede doel The Ride for the Roses gesteund.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar top