De Utrechtse Bazaar

Een gezellig dagje uit begint voor veel mensen met een bezoek aan de Utrechtse Bazaar, met het gratis parkeren voor de hallen is deze bazaar makkelijk te bereiken. Een broodje kebab, cous cous, shoarma of een broodje pom, alles is mogelijk hier op de Utrechtse Bazaar.

Neem de tijd voor deze unieke bazaar. Na een lekker broodje of een goede maaltijd op het gemakje rondsnuffelen op de bazaar, kijkje hier, kijkje daar en de aanschaf van een leuk exotisch of cultureel product. De keuze is aan u, een breed en gevarieerd aanbod van zowel nieuwe, tweedehandse of antieke producten tegen een wel heel scherpe prijs

Iedere zaterdag en zondag is deze gezellige markt geopend, men zegt dat het de gezelligste markt van Nederland is en men hoeft niet af te reizen naar een ver land om een echte culturele bazaar mee te mogen maken, deze bazaar is bijna om de hoek, in de bloemenveiling van Vleuten.

Het zijn niet alleen de ondernemers in spé die enige ervaring kunnen opdoen maar ook de muzikanten kunnen op de zondag middag hun act aan een groot publiek presenteren. De verschillende artiesten zorgen voor een gezellige sfeer terwijl u geniet op het ruime terras voor het artiesten podium.
Ook op de zondagmiddag kunt u een cadeaubon winnen welke u weer kunt besteden voor een leuk product bij één van de vele marktkramen op de Utrechtse Bazaar.

Voor de zaterdag of zondag is de Utrechtse Bazaar een echte aanrader, een dagje uit met het hele gezin hoeft niet te veel te kosten. Kinderen tot en met 12 jaar krijgen, mits onder begeleiding van een volwassene gratis toegang en de entree kosten vallen reuze mee.

Ruim 50% van de standhouders heeft een vaste plaats op de Utrechtse Bazaar en zij zijn meestal het gehele jaar aanwezig om hun producten te verkopen. Dat er een grote keuze is aan de producten blijkt wel uit de diversiteit van de vele culturen die de kraam bemannen.

De Utrechtse Bazaar, volop in beweging. Producten welke het meest voorradig zijn op de Utrechtse Bazaar zijn groenten, fruit en aardappelen uit diverse landen, dus diverse soorten uit het land van herkomst van de desbetreffende kooplui. Kleding, speelgoed, tapijten, fietsen of gereedschap, alles is hier op de Utrechtse Bazaar te bezichtigen en te koop. Huishoudelijke artikelen, textiel, schoenen, sieraden of muziek van verschillende culturen, alles is hier volop aanwezig.

Op de Utrechtse bazaar zijn velen die via de zogenoemde zwarte markt beurs een eigen bedrijf hebben kunnen starten met de kennis welke opgedaan is door hier hun product te verkopen. Met deze ervaring zijn zij nu ondernemer geworden en staan sommige niet meer op de Utrechtse Bazaar maar hebben een eigen winkel dan wel gemeentelijke marktkraam op kunnen bouwen. De Utrechtse Bazaar, de ideale start voor een eigen bedrijf.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
Scroll naar top