Doppio Espresso The Wall

The Wall langs de A2 bij Leidsche Rijn is voorzien van een horecagelegenheid. Espressobar is gevestigd op de begane grond. Direct voor de unit is ruimte voor een groot buitenterras. Winkelen in The Wall is daarmee leuker en completer met vakkundige baristi die koffiedrinken tot een smaakvol evenement maken. Smaak, kwaliteit en presentatie staan bij Doppio Espresso centraal. En dat is te merken aan de koffie, thee en koude gerechten.

Doppio Espresso biedt naast een lange lijst van koffiesoorten ook diverse bijzondere theemelanges. Zowel koffie als thee is te koop voor mensen die ook thuis willen genieten van een bijzondere espresso of theesoort. Uiteraard is de keuken ook geschikt voor koude gerechten en kunt u bij Doppio terecht voor een smaakvol ontbijt, een lekkere lunch en gezonde salades.

Doppio Espresso richt zicht niet alleen op de shoppende mensen, maar ook op automobilisten die de file op de A2 willen ontvluchten. Speciaal voor een zakelijke doelgroep is de bar voorzien van gratis en onbeperkt wifi en voldoende stroompunten voor laptops. Ook alle bewoners van Leidsche Rijn die bijzondere koffiesoorten voor thuis willen bestellen zijn bij Doppio Espresso aan het goede adres.

Doppio Espresso is dagelijks geopend van 9.30 tot 17.30 uur. En zaterdags van 9.30 tot 18.00. Op de maandelijkse koopzondagen is de espressobar eveneens geopend. ‘s Maandags is Doppio Espresso gesloten.

Doppio Espresso heeft al vestigingen in Joure, Rotterdam, Alkmaar, Zwolle en Groningen. In Enschede en Hilversum zullen dit jaar nieuwe vestigingen worden geopend.

Via de webwinkel (www.doppio-espresso.nl) zijn koffiesoorten, theemelanges en espressomachines te bestellen.

Openingstijden
Maandag : gesloten
Dinsdag : 09.30 – 17.30
Woendsdag : 09.30 – 17.30
Donderdag : 09.30 – 17.30
Vrijdag : 09.00 – 17.30
Zaterdag : 09.30 – 18.00
Koopzondag : 11.30 – 17.00
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar top