Een nieuw seizoen bij Klein Geluk!

Een nieuw seizoen bij Klein Geluk!

Dit najaar starten er weer leuke cursussen bij Klein Geluk. Je kan bij ons terecht voor de fijnste cursus babymassage of de cursus “Spelen en masseren met je Peuter”. Beide boordevol heerlijke momentjes van genieten en aandacht voor elkaar.

Babymassage is heerlijk ontspannend voor moeder en kind!
De cursus babymassage is bestemd voor kindjes van 2 mnd tot omrollen. In vijf bijeenkomsten leer je hoe je je kindje heerlijk kan masseren volgens de Shantala babymassage. Tijdens de bijeenkomsten is er voldoende ruimte om met andere moeders ervaringen uit te wisselen. Ook besteden we wekelijks aandacht aan een thema dat speelt in de groep, denk hierbij aan slapen, huilen, krampjes, borst/flesvoeding, ritme, etc.

Spelen en masseren met Peuters is een vrolijke mix van lieve liedjes en leuke spelletjes, daarnaast leer je hoe je je peuter kan masseren. Een flinke portie positieve aandacht voor je peuter in een periode van dwarsheid en nee zeggen!

Je kan ook bij ons terecht voor het babyconsult. Heb je net een kleintje gekregen en kom je er niet meer uit? Wordt je onzeker van alle adviezen of lukt het maar niet een dagritme op te bouwen? Boek een babyconsult bij Klein Geluk, samen komen we er wel uit, of we wijzen je naar de juiste andere zorgverlener.

Op zaterdag 12 oktober starten we met een speciale kennismakingsochtend, er worden workshops babymassage en peutermassage gegeven. Aan het einde van de ochtend zitten Karin en Maria klaar voor al je vragen tijdens het babyconsult. Kijk voor alle informatie én het reserveren van je plekje op de website. www.kleingelukutrecht.net

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar top