Eind 2013 start bouw Leidsche Rijn Centrum

lrcEind 2013 start de bouw van Leidsche Rijn Centrum (LRC). Dat meldt een woordvoerder van ASR Vastgoed Ontwikkeling, met Vesteda ontwikkelaar van het project. Corio, eindbelegger van het enorme oppervlakte verhuurbare winkelruimte, heeft in een persbericht aangegeven definitief mee te gaan in het project.

Het nieuwe winkelcentrum in het hart van Leidsche Rijn krijgt een ondergrondse parkeergarage met 2000 plaatsen. Naast de winkelruimte omvat Leidsche Rijn Centrum 846 appartementen, 11.500 m2 kantoorruimte, 5.500 m2 ruimte voor dienstverleners, 4.500 m2 horeca en een ondergrondse parkeergarage met 2.000 plaatsen.

Eerder liep het project nog vast vanwege financiële problemen. ASR/Vesteda kregen het na de instorting van de woningmarkt lastig met de hoge grondprijs. Ze hadden zich toen al vastgelegd aan de door Corio bepaalde koopprijs. Nu lijkt het project groen licht te hebben gekregen en gaan de verbouwingen eind dit jaar van start. De oplevering moet begin 2017 plaatsvinden. De uitvoering van het project zal volgens de zegsman van ASR Vastgoed Ontwikkeling aan één stuk plaatsvinden. ‘Van een gefaseerde uitvoering is geen sprake.’

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar boven
Scroll naar top