Eindshow FanWorkers Leidsche Rijn groot succes!

De bijna 190 leerlingen van 6 t/m 21 jaar die bij FanWork op musicalles zitten in Leidsche Rijn hebben weken naar dit moment toegeleefd, de eindshow. Maandagavond 18 juni en dinsdagavond 19 juni was het zo ver. De leerlingen gaven een spetterende eindshow weg met daarin zang, dans en spel in Theater De Kom in Nieuwegein. Apentrotse ouders, opa’s en oma’s, broertjes, zusjes en kennissen waren hiervan getuigen. Voor de pauze lieten de leerlingen de hoogtepunten van de lessen zien. Dit waren verschillende nummers, waarop gedanst en / of gezongen werd. Na de pauze was de musical ‘Het Eindfeest’ te zien. In dit verhaal was in verschillende verhaallijnen te zien hoe de school zich voorbereidt op het eindfeest van het jaar; was alles op tijd af en had iedereen wel een date voor het feest?! Wil je ook schitteren in de eindshow van FanWork Musicals? Geef je dan op voor de musicallessen via www.fanworkmusicals.nl of bel 030-686 69 11.

De eindshow in Leidsche Rijn

Alle leerlingen van de Musical Factory van Leidsche Rijn schitterden, verdeeld over twee avonden, in een geweldige eindshow in de Kom in Nieuwegein. Bijna 1000 bezoekers waren getuigen van dit spektakel. Voor de pauze werd er gedanst en gezongen op nummers als The nicest kids in town en Klokken overal uit de musical Hairspray. Ook kwamen er nummers voorbij uit de musical Petticoat en Kruimeltje. Na de pauze begon de musical ‘Het Eindfeest’, gespeeld door alle leerlingen uit de verschillende leeftijdscategorieën tezamen. Deze musical is in 11 weken ingestudeerd. Naast de scènes werd er gedanst en gezongen op nummers uit Legally Blond, Aida, Pippi Piraat, Elisabeth, Anastasia en nog veel meer. De show was een daverend succes.

De Musical Factory in Leidsche Rijn

Op de Musical Factory in Leidsche hebben bijna 190 leerlingen iedere week zang, dans en acteerles van professionele docenten. De musicallessen worden gegeven in Sportcentrum Oudenrijn in Vleuten. Alle leerlingen hebben in hun eigen leeftijdscategorie les: 6 t/m 8 jaar, 9 t/m 11 jaar, 12 t/m 14 jaar en 15 t/m 21 jaar. In iedere groep zitten maximaal 15 leerlingen. Voor de zeer getalenteerde jongens en meiden zijn er doorgroeimogelijkheden naar de Talent Class. Het nieuwe seizoen start voor de jongste kinderen op woensdag 12 september of vrijdag 14 september en voor de jongens en meiden van 9 jaar en ouder op zaterdag 8 september of donderdag 13 september . Meer informatie over de Musical Factory en inschrijven: www.fanworkmusicals.nl en 030 – 686 69 11.

FanWork
FanWork behoort inmiddels tot de grootste jeugdtheaterscholen van Nederland. Wekelijks volgen ruim 750 kinderen en jongeren musicallessen. Tevens produceert FanWork jaarlijks een familievoorstelling. In 2012 is dat Anastasia de musical. De voorstelling zal vanaf september 2012 te zien zijn in diverse theaters in Nederland, waaronder ook in de Kom in Nieuwegein. Meer informatie en inschrijven: www.fanworkmusicals.nl en 030 – 686 69 11.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
Scroll naar top