Expositie Extra Light

SONY DSCDeze winter is De Vrijstaat twee maanden lang Extra Light. Tijdens de winterexpositie tonen we in het Gebouw het werk van LiGHT UP. Dit kunstenaarscollectief heeft een bijzondere techniek ontwikkeld om te kunnen tekenen met licht. Met de happytron (een soort afstandsbediening met lichtpen) en een beamer creëer je in no time spectaculaire lichtkunstwerken.

TEKEN ZELF MET LICHT!
De expositie bestaat uit twee delen. Het eerste gedeelte bevindt zich in het moderne gebouw aan de overkant van De Vrijstaat. Hier kan een jong publiek met een kijkwijzer in de hand langs de interactieve installaties speuren en leuke opdrachten uitvoeren. Zo kan je door middel van een tekentablet zelf tekenen met licht en zo een eigen portret maken.
Het tweede gedeelte van de expositie speelt zich af in het atelier op De Vrijstaat zelf. Hier kun je uitgebreid aan de slag met fluoriserende verf. De kinderen kunnen hun eigen stad bouwen en deze inkleuren met licht.
Benieuwd wat jij allemaal kunt inkleuren met licht? Kom dan naar De Vrijstaat. Wij zijn elke zaterdag en zondag open van 12:00 tot 17:00 uur.

De expo Extra Light is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar.

Entree is 5 euro per persoon / 16 euro voor een gezin. De kaartjes kun je kopen in de boerderij en daarna kun je naar de expo in Het Gebouw

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
Scroll naar top