Faas Organiseert!

Faas Organiseert! neemt de gehele organisatie uit handen bij alles wat maar geregeld moet worden. Bedrijfsuitjes, bedrijfsfeesten, klantendagen, workshops, seminars, conferenties, congressen en productpresentaties. Perspresentaties en filmpremière’s. Maar ook management ondersteuning of productionele ondersteuning voor de entertainment industrie. Noem het en Faas Organiseert! regelt het.

Kleine of grote organisatorische zaken Faas Organiseert! draait haar hand er niet voor om. De kracht schuilt hem juist daarin dat u de diensten van dit bedrijf daar kunt inzetten waar u ze nodig heeft, op gebied van communicatie, projecten, events en management ondersteuning.

Heleen Faas is de drijvende kracht achter Faas Organiseert! Heleen is een creatief organisatietalent met leiderschapskwaliteiten, een sociale teamspeelster die ook prima zelfstandig kan werken.

Na jarenlange ervaring in het muziek en theaterveld als tourmanager, heeft Heleen Faas als management assistent in de publieke filmsector gewerkt. Praktisch, hands-on, vooruitdenkend, geen “9 tot 5” mentaliteit en een dijk aan kennis en ervaring.
Het organiseren en regelen zit in haar bloed!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
Scroll naar top