Flashmob in Vleuterweide succes

Spontaan, althans zo leek het, dansten zondag samen zo’n vijfhonderd kinderen, jongelui, dertigers en veertigers op het plein in winkelcentrum Vleuterweide.

Bijna spontaan dus, want er was vooraf wel uitgebreid gerepeteerd voor deze zogenaamde flashmob. Bij een flashmob komt een groep mensen ogenschijnlijk spontaan bij elkaar op een openbare plek om daar samen iets bijzonders te doen zoals dansen. Daarna valt de groep quasi vanzelf weer uit elkaar.

Uit de hele randstad maar ook van daarbuiten waren kinderen en jongelui naar Sportcentrum Oudenrijn afgereisd om te oefenen, allen leerlingen van een van de vestigingen van organisator – tevens musical- en theaterschool – Fanwork uit de Meern.

De dansdocenten van de verschillende locaties hadden tijdens de reguliere lessen de dansbewegingen op de muziek “Club can’t handle me” van Flo Rida al aangeleerd. In Sportcentrum Oudenrijn kwamen ze tezamen om met z’n alleen de puntjes op de I te zetten. Velen hadden broertjes, zusjes en ouders meegenomen en die mochten meedansen.

De flashmob maakte deel uit van de afsluitende activiteiten van de feestmaand na de opening van het nieuwe winkelcentrum Vleuterweide. Ook de hoofdprijs van de loterij, de begeerde auto, werd overhandigd aan de winnaar.

Bron: Fabienne Ruttyn

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar top