Fysio van Leeuwen

Fysio van Leeuwen is gevestigd in het voormalige Groene Kruisgebouw aan de Zandweg 86, langs de oevers van de Leidsche Rijn, in het hart van de dorpskern De Meern.

Veelzijdig
Sinds de start in 1987 is de praktijk geleidelijk uitgegroeid tot een veelzijdig paramedisch centrum. Een team van tien mensen staat klaar om de zorg te bieden die u zoekt. Naast fysio- en manuele therapie geeft Fysio van Leeuwen onderdak aan een sportfysiotherapeut, een osteopaat, een haptotherapeute en een sportmasseur.

Kwaliteit en dienstbaarheid
Dagelijks proberen we waar te maken dat Fysio van Leeuwen een toegankelijke en gezellige praktijk is, waar onze dienstverlening gericht is op uw welzijn. In de zorg die we verlenen staan kwaliteit en dienstbaarheid voorop. Het centrum is aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).

Openingstijden
Fysio van Leeuwen is maandag tot en met vrijdag geopend van 07.00 tot 18.00 uur. In sommige gevallen kunnen er ook buiten deze tijden afspraken gemaakt worden. Voor een afspraak bel ย 030- 6663999 of emailย [email protected]

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ยฉ 2022 Leidsche-Rijn.nlย | Privacy | Website van

Scroll naar top