Gasterij de Buurvrouw

Gasterij de Buurvrouw is een initiatief van Cadene.Wij bieden voor iedereen wat wils. Of het nu in ons restaurant, de bar, internetplek en de loungehoek is of in de ruime zaal, waar sociale en culturele activiteiten voor bewoners van de wijk worden georganiseerd. De ruimten worden ook verhuurd voor vergaderingen en andere bijeenkomsten. Ons restaurant biedt plaats aan 90 gasten.

Het restaurant is het ontmoetingspunt bij uitstek voor de wijk Parkwijk. Gelegen in een moderne, frisse omgeving, ademt het een ongedwongen sfeer waar u mensen uit uw wijk ontmoet. Het restaurant biedt ruim negentig zitplaatsen.

Culinair
In ons restaurant en het uitnodigend terras is de hele dag van alles te doen. ‘s ochtends serveren wij heerlijke koffie met zelfgemaakt vers gebak. Vanaf 12.00 uur worden luxe broodjes, salades, sandwiches maar ook uitsmijters en andere lunchgerechten van de kleine kaart geserveerd. Voor een diner (na 17.15 uur) kunt u kiezen uit heerlijke gerechten tegen een aantrekkelijke prijs. Wat te denken van een heerlijk voorgerecht van vier tot acht euro? Kijk ook op de steeds wisselende menukaart op deze site. Heeft u geen tijd en wilt u toch een gezonde en snelle maaltijd? Aan onze stamtafel kunt u de dagschotel nemen. Ook voor mensen die alleen zijn en toch samen uit eten willen is een plek gereserveerd aan deze tafel.

De Vide
De open vide op de eerste verdieping maakt deel uit van het restaurant. De vide is alleen te bereiken via een trap. Met deze ruimte beschikken wij over een ideale locatie voor vergaderingen en privé ontmoetingen.

De Zaal
De zaal is een multifunctionele ruimte die voldoet aan alle wensen van deze tijd. De ruimte kan worden aangepast voor verschillende sociale, culturele of familieactiviteiten, ontmoetingen en bijeenkomsten. De ruime zaal biedt voldoende ruimte. Met doeken, een podium en een filmwand bijvoorbeeld is de zaal eenvoudig te veranderen van een cinema naar een passende entourage voor een reünie. Gasterij de Buurvrouw verzorgt de audiovisuele middelen zoals een projectiescherm en de aansluiting voor de beamer voor technische ondersteuning.

Verder
Naast het restaurant met de vide en de zaal heeft Gasterij de Buurrvouw een gezellige bar en loungehoek. Het is een ideale plek om af te spreken, uit te rusten en na te praten na inspannende activiteiten. U kunt er bovendien internetten en zich laten informeren over wat er te doen is in de wijk.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar top